Ford Mustang - Sulland Moss FordStore

Velkommen til Sulland Moss FordStore

FordStore tilbyr deg en helt ny måte å oppleve Ford på.

Avslappet, uformell og full av interaktiv teknologi. FordStore gjør det mulig for deg å utforske Fords modeller, bli kjent med nyttige teknologier og velge det som er riktig for deg.

Besøk vår Sulland Moss FordStore i Varnaveien 30 for å oppdage Ford på en spennende måte. Vi kan kontaktes på e-post [email protected] eller telefon 69 26 23 00.

     Fordstore

Nye Ford Mustang

Ett ikon som gjenkjennes umiddelbart. To modeller. Fantastiske Ford Mustang GT har nå fått selskap av tidenes kraftigste Mustang til europeiske veier: Ford Mustang Mach 1.

Som FordStore kan vi i Moss også tilby nye Ford Mustang til våre kunder.

Begge Ford Mustang-modellene leverer spenning på forespørsel. Begge er aerodynamisk formet, aggressivt stylet og fullpakket med avanserte funksjoner som gir deg en ekstrem kjøreopplevelse. Ekte sportsbiler som byr på seriøs ytelse. Mach 1-motoren er en 5,0-liters V8 med kolossale 460hk  og et dreiemoment på 529 Nm, og den kan gå fra 0 til 100 km/t på 4,4 sekunder med automat- og 4,8 sekunder med manuell girkasse.

     Ford Mustang Mach 1

Uansett hvordan du ser på det, er det ikke mulig å forveksle en Ford Mustang. Med sine slanke og muskuløse linjer, avanserte teknologi og kompromissløse ytelse, er Ford Mustang noe mer enn bare en sportsbil. 

Uansett synsvinkel gjør Mustang gjør et kraftfullt inntrykk. Foran finner du en aggressiv grill med en støtfanger som er utformet for å gi bedre kjøreegenskaper og drivstofføkonomi. Sugeventilatorer i panseret vekker ikke bare oppmerksomhet, men bidrar til at motoren holder seg avkjølt og uanfektet, selv under de mest krevende forhold. Og ingen unngår å legge merke til de oppsiktsvekkende LED-frontlyktene med lett gjenkjennelige signaturbelysning


 • Mustang GT
 • Mustang GT

  Drivkraften i Mustang GT er en forbedret versjon av Mustangs velkjente 5,0-liters V8-motor, som bruker en teknologi med dobbel drivstoffinnsprøyting for forbedret ytelse.

  Nye Mustang handler om mer enn bare ytelse. Fra forbedringer under panseret til bedre aerodynamikk. Mustang er konstruert for å levere spenningsfylt kjøring når du setter deg bak rattet – uansett om det gjelder en søndagstur eller en seriøs økt på banen.

  Bygg din Mustang GT her


 • Mustang Mach 1
 • Mustang Mach 1

  Ford Mustang Mach 1 kommer i begrenset utgave og er det mest kraftfulle og baneklare medlemmet av Ford Mustang-serien i Europa.

  Med en spesialkalibrert 460 HK 5.0-liters V8 bensinmotor i aluminium er den spesielt modifisert for enda bedre ytelse - både på veien og på bane.

  Fullpakket med avanserte funksjoner og teknologier for å forbedre kjøringen og med et utsøkt signaturdesign - Dette er en seriøs Mustang ment for dem som er seriøse når det kommer til ytelse.

  Bygg din Mustang Mach 1 her

Les mer om Ford Mustang

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser