Nye Ford Explorer ladbar hybrid

Nye Ford Explorer ladbar hybrid

Ford Explorer ladbar hybrid er endelig her, med et allsidige interiør som har en stilig finish og byr på komfortabel transport for opptil syv personer, og har samtidig generøs oppbevaringsplass. En avansert ladbar hybrid drivlinje kombinert med et intelligent firehjulstrekksystem leverer imponerende kraft og ytelse. Med en rekke ekstra funksjoner og smarte teknologier er Ford Explorer konstruert for at du skal kunne utfordre verden uten å ofre verken komfort eller stil.

Meget god omtale i biltestene

For å gi deg den informasjonen du trenger har vi nedenfor samlet ulike tester og anmeldelser og tester av Ford Explorer.

- "Denne skiller seg fra alle konkurrentene"

- "Berikelse til bilmarkedet"

Slik beskriver Tv2 Broom nye Ford Explorer i sin test som du kan lese her. Blant punktene som Broom påpeker er blant annet at Explorer er kjapp (6 sekunder blank på 0-100 km/t), den er romslig og praktiske løsninger.

- "Arbeidshest"

- "Tøff å se på"

Omtalen av Explorer fra BilNorge, som du kan lese her, roser blant annet Explorer for sitt sporty utseende og den gode plassen (7-seter og 2274 liter med bagasjeplass).

- "Dette er the real deal"

- "Fantastisk Bang & Olufsen-anlegg"

Bil og motorbloggen har og testet Explorer, og beskriver den som "raffinert og kraftfull, og det aller meste av tiden en ren glede å håndtere." Sammenlignet med andre biler de har tester beskrives Explorer som "rett og slett bedre enn en lang rekke mindre og lettere SUVer vi har testet". Du kan lese hele deres test her.

     Explorer interiør

Elegant design. Avansert teknologi.

Nye Ford Explorer er både pålitelig og allsidig. Det er plass til at opptil syv personer kan sitte komfortabelt. Med alle setene nedfelt får du tilgang på 2 274 liter med nyttig bagasjeplass, og med et dreiemoment på hele 825 Nm kan du dessuten taue opptil 2 500 kg. Så uansett om du planlegger en helgetur med golfing eller en langtur med familien, vil du aldri ha for lite plass.

Ren. Stille. Kapabel.

Explorers avanserte Plug-In Hybrid (PHEV)-teknologi kombinerer en batteridrevet elektrisk motor med den formidable, turboladede 3,0-liters EcoBoost-bensinmotoren. Dette sørger for en kombinert hybrid-motoreffekt på 450 Hk, sammen med enestående drivstofforbruk, samt CO2-ustlipp på 71 g/km. Valget mellom fire elbil (EV)-moduser betyr at du kan velge om du vil benytte kraften fra den elektriske motoren, bensinmotoren, en kombinasjon av begge, eller om du vil lade batteriet fra motoren, avhengig av dine behov. Så du kan gjøre alle terreng til en lek, mens du bidrar til å skape en ren, stille og moderne by.

Overvinn alle terreng

Glatte bygater eller steinete terreng – uansett hvor du kjører, er helt nye Ford Explorers terrengstyringssystem laget for å maksimere kontrollen. Velg mellom syv tilgjengelige kjøremoduser, som finjusterer bilens ytelse for perfekt tilpasning til kjøreforholdene. Systemet endrer akselerasjonen, styringen og støtdempingen, samtidig som det også jobber med antispinn, stabilitet og nedoverbakkekontroll for optimal kontroll i enhver situasjon. Velg mellom: Normal, skogsvei, dyp snø/sand, glatt, sport, taue/trekke eller Eco-modus for maksimal effektivitet. Nøkkelinformasjon blir vist via Exploreren sitt 12,3-tommers digitale instrumentpanel, som skifter fargetemaer etter hvilken kjøremodus du har valgt.

La Explorer ta seg av parkeringen

Det kan være vrient å parkere i travle gater og på trange plasser. Den aktive parkeringshjelpen gjør dette enklere enn du noen gang trodde var mulig. Når den er aktivert, identifiserer systemet en egnet vinkel eller parallell plass, og styrer deg deretter inn på en uanstrengt måte. Alt du behøver å gjøre er å bruke gass og brems som anvist. Rygge- og sideparkeringshjelpen (SPA) varsler deg også med lyd når du kommer for nærme ting rundt deg. Teknologien kan til og med styre deg ut av parkeringsplassen når du skal tilbake på veien.

Har du lyst til å prøvekjøre nye Ford Explorer ladbar hybrid? Ta kontakt med oss idag.

Spørsmål? Kontakt oss herBestill prøvekjøringPrislisteBrosjyreLes mer om Explorer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser