Bruktbilhandel med gode kort på hånda

Sulland TRYGGHET fra Ford i Sulland

Garanti

Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 6 mnd til 5 år. I bruktbilkontrakten finner du til enhver tid oppdaterte betingelser og vilkår.

Bytterett

Om du skulle ombestemme deg, kan du komme tilbake til oss og bytte til en annen bil. Vi krever bare at det må skje innen 30 dager, og før du har kjørt 1000 km. Du betaler oss bare for at vi skal klargjøre bilen på nytt, kr. 3.000,- Bilen du bytter til må være fra samme forhandlers lager, og være i samme prisklasse eller høyere.

Billig serviceavtale

Når du kjøper bruktbil hos oss, kan vi tilby en 2 års serviceavtale til rabattert pris. Serviceavtalen kan om du ønsker inngå i den totale kjøpsprisen. Kontakt din lokale forhandler for å høre hvor lite som skal til for å gi deg forutsigbare kostnader!

Billig leiebil

Er bilen på service, kan det by på praktiske utfordringer. Våre forhandlere har leiebiler til meget gunstige priser. Leiepris hos din forhandler vises i bestillingsskjemaet på nett.

Tilstandsrapport

Alle våre biler leveres med tilstandsrapport. Sulland Gruppen er medlem i Norsk Bilbransjeforbund og benytter deres rapport som er godkjent av Forbrukerrådet.

Skadeserviceavtale

Tegn vår skadeserviceavtale før uhellet er ute. Den gir deg som kunde hos Sulland en rekke fordeler.

Hjelpetelefon

Har du vært utsatt for et uhell med bilen, kan du ringe hjelpetelefonen på telefon 04512.

Gunstig forsikring/finansiering

Som kjøper av bruktbil hos Sulland, får du tilgang til noen av de mest gunstige forskrings- og finansieringstilbudene i bransjen.

Kontakt oss

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser