Her er Europas mest solgte pickup i en ny spesialutgave

04.09.2017

Nå kommer Europas mest solgte pickup, Ford Ranger i en helt ny og eksklusiv versjon. På den internasjonale bilmessen i Frankfurt blir Ranger Black Edition vist frem for første gang.

Ranger Black Edition er basert på den populære Limited-serien, men er lakkert helt svart, med svart finish på grillen, aluminiumsfelgene, veltebøylen og andre eksteriørdetaljer.

Bilen vil bare selges som Double Cab. Produksjonen på spesialmodellen er også begrenset til 2500 enheter, og kan allerede nå bestilles hos din Ford-forhandler.

- Vil være utsolgt i løpet av uker

- Ranger-kundene liker bilens tøffe utseende og fremkommeligheten til å kjøre hvor du vil. Vi forventer at denne nye attraktive og eksklusive modellen vil være utsolgt i løpet av kort tid, sier ansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Europa, Hans Schep.

Ranger Black Edition leveres med standardutstyr som navigasjon, parkeringssensorer foran og ryggekamera bak. I tillegg får du Limited-seriens standardutstyr som Ford SYNC 3 infotainmentsystem med åtte tommers berøringsskjerm, skinnseter og oppvarmede sidespeil.

Kjører hvor som helst og gjør hva som helst

Den nye Black Edition-utgaven vil også leve opp til sitt Rangerens omdømme som en pickup som kan kjøre hvor som helst og gjøre hva som helst. Den har kapasitet til å frakte opptil 1100 kilo, trekke opptil 3500 kilo og kan vade gjennom vann med opptil 80 centimeters dybde.

Mest solgte pickup i Europa

Ford Ranger er så langt i år den mest solgte pickupen i Europa. Ved utgangen av juli var det solgt hele 23 100 enheter. Det er en økning på hele 12,1 prosent, sammenliknet med samme periode i 2016, og det beste salget siden den tøffe pickupen ble introdusert.

I Norge er Ford Ranger den tredje mest solgte pickupen. Så langt i år har salget økt hele 20,5 prosent, sammenliknet med samme periode i fjor.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer