Ford og Deutsche Post: Blir størst på mellomstore elektriske varebiler i Europa

14.06.2017

Ford Tyskland og Deutsche Posts datterselskap Streetscooter skal samarbeide om å produsere elektriske varebiler og blir den største produsenten av denne type kjøretøy i Europa.

Produksjonsstarten er allerede neste måned, og i løpet av 2018 skal 2500 varebiler være på veien for Deutsche Post DHL-gruppen. Det betyr at partnerskapet blir den største produsenten av elektriske mellomstore nyttekjøretøy i Europa.

Bruker 2T-Ford Transit

Deutsche Posts datterselskap, StreetScooter, produserer allerede mindre elektriske varebiler. Nå jobbes det med et større kjøretøy med utgangspunkt i chassiset til en 2T Ford Transit. Den blir utrustet med en elektrisk drivlinje og et karosseri basert på spesifikasjoner fra Deutsche Post DHL-gruppen.

Både Ford og Deutsche Post DHL-gruppen ønsker en fremtid med reduserte utslipp og innovative transportløsninger. Partnerskapet er viktig for å nå disse målene.

Viktig for elektrifiseringen i Tyskland

- Dette er en ny og viktig milepæl for ytterligere å forsterke elektrifiseringen av transport i Tyskland. Det viser også at Deutsche Post er ledende på feltet, og har en positiv innvirkning på miljøet i bykjernen og folks livskvalitet. Vi fortsetter å jobbe mot en helt CO2-fri logistikk, sier styremedlem i Deutsche Post AG, Jürgen Gerdes.

Gjør om hele forretningsdriften for å møte fremtidige utfordringer

- E-mobilitet og innovative trafikkløsninger for de tettbbygde strøkene er hovedfokusområder når vi gjør om hele forretningsdriften for å møte fremtidige utfordringer. Ford er det ledende nyttekjøretøymerket i Europa og dette er et perfekt partnerskap for oss. Sammen med StreetScooter og Deutsche Post DHL-gruppen har vi en enorm kompetanse og et globalt nettverk, sier toppsjefen i Ford Europa, Steve Armstrong.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer