Ford B-MAX er mest solgt i sin klasse

05.06.2013
Etter bare få måneders salg er Ford B-MAX mest kjøpt av de små flerbruksbilene i Europa i første kvartal 2013, med en markedsandel på 15,3% i klassen. Det viser Fords analyse av registreringsdataene til analysefirmaet Polk.

I løpet av årets tre første måneder ble det solgt 18.500 B-MAX i Fords tradisjonelle 19 europeiske markeder. B-MAX plasserte Citroën C3 Picasso, Fiat 500L, Honda Jazz og Opel Meriva bak seg på statistikken i 1. kvartal. I Norge er også Ford B-MAX øverst på salgsstatistikken blant de mindre flerbruksbilene.

I Europa valgte mer enn halvparten av B-MAX-kundene flaggskipsmodellen Titanium mens i Norge er tallet for tilsvarende hele 70%. I Europeisk sammenheng foretrakk 42% av kundene den nye 1.0-liters EcoBoost bensinmotoren, som ble valgt til Årets internasjonale motor i 2012, mens i Norge valgte hele 63% av kundene denne motoren.

- Nye B-MAX har med andre ord fått en knallstart i Europa, med spesielt sterk etterspørsel blant privatkundene, sier Steve Kimber, adm. direktør for Ford Motor Norge. - Med sporty design, genialt dørsystem og avanserte teknologier har B-MAX virkelig endret hva kundene kan forvente fra en mindre bil, fastslår Kimber.

B-MAX dørsystem - Ford Easy Access - gir en 1,5 meters døråpning for passasjerer og innlasting av bagasje gjennom hengslede fordører og skyvedører bak og dørstolpene integrert i dørene.
B-MAX ble for øvrig tildelt de maksimale 5 stjernene fra Euro NCAP, den uavhengige organisasjonen for kollisjonstester og sikkerhetsanalyser.
# # #

Finn nye Ford B-MAX hos i Sulland forhandlerne i Lillehammer, Hamar, Elverum, Kongsvinger og Jessheim.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser