Førpremiere: Nye Ford Transit Custom

Førpremiere: Nye Ford Transit Custom

12.09.2023
 • Vi er begeistret for å invitere deg til en spennende og unik førpremiere av den helt nye Ford Transit Custom. Bilen vil være hos noen av våre forhandlere i kun kort tid, så denne eksklusive muligheten kan du ikke gå glipp av!

  • Ford Sulland Hamar

   Disenstrandvegen 9, 2321 Hamar

   15. sep, kl. 13:00 – 17:00 // 16. sep kl. 10:00 – 14:00

  Nye Transit Custom kommer med masse standardutstyr og flere spennende drivlinjer. Vi gleder oss aller mest over AWD, diesel, automat og tilhengervekt på opptil 2500 kg! Vi tilbyr kaffe og enkel servering slik at du kan nyte en kaffekopp mens du beskuer den nye varebilens hos en av våre forhandlere.

  I tillegg tilbyr vi ekstra gode tilbud og kampanjer på varebilene våre disse dagene. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer detaljer.

  Vi ser frem til å ønske deg velkommen til våre showroom. Ta gjerne med familie og kolleger også! Dette er en flott mulighet til å oppdage den nye Ford Transit Custom og lære mer om hva den kan tilby din virksomhet. Det blir en statisk fremvisning av bilen, men frykt ikke! Demobiler er rett rundt hjørnet til alle våre Sulland-forhandlere slik at du kan prøvekjøre nye Custom.

  Merk av datoen i kalenderen og bli med oss for noen morsomme dager med varebilglede og gode tilbud. Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ikke nøl med å kontakte oss.

  Vi gleder oss til å se deg!

  Ford Transit Custom fra siden
  Ford Transit Custom - Førpremiere hos Sulland


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer