Lexie Limitless og nye helelektriske Explorer

Lexie Limitless og nye helelektriske Explorer: Charge Around The Globe

02.09.2023

FERDEN BEGYNNER

Den 8. september 2023 starter Lexie Alford – kjent som @LexieLimitless i sosiale medier – på en episk og nyskapende elektrisk reise i nye helelektriske Ford Explorer®.

Målet hennes: Å bli den første til å reise rundt jorden i et elektrisk kjøretøy. En reise inspirert av den banebrytende eventyreren Aloha Wanderwell.

For 100 år siden ble Aloha den første kvinnen til å kjøre verden rundt, og hun gjorde det i en Ford. Som ekspedisjonens sjåfør, oversetter og filmskaper startet Aloha ferden allerede som 16-åring. Historien hennes er ikke annet enn utrolig.

Som Aloha, kommer Lexie Limitless til å starte og ende ferden i Nice i Frankrike. Hun kommer til å besøke seks kontinenter og tilbakelegge enorme strekninger. På veien kommer hun til å møte spennende personer, besøke fantastiske steder – og forhåpentligvis, finne nok ladere på veien!

BESØKER

6 KONTINENTER

PÅ VEIEN I

3 MÅNEDER

MÅL OM Å SETTE

VERDENSREKORD


Lexie Limitless

FØLG REISEN

Mye har endret seg siden Alohas dager, vår moderne utforsker kan finne informasjon på nettet og dele opplevelser med den største enkelhet.

Men dette er ikke en bilferie, dette er noe helt nytt. Lexie skal teste hvor grensene går for en elbil over lange strekninger, på mange måter en reise inn i det ukjente. Det kommer sikkert til å komme både opp- og nedturer, men for en med Lexies reiseerfaring er det hele en del av utfordringen.

Opplev eventyret mens det skjer. Søk etter #ChargeAroundTheGlobe og følg ferden på sosiale medier.

Lexie Limitless og elektriske Explorer


KLAR FOR EVENTYR

 • AVANSERT KJØRETRENING MED EXPLORER

  For å forberede seg på utfordringene som venter, besøkte Lexie Fords testbane i Lommel, Belgia. På tross av at dette var første gangen hun satt bak rattet på nye Explorer, tilpasset hun seg raskt den elektriske bilen og fullførte Advanced Driver Training-sertifiseringen.

  AVANSERT KJØRETRENING MED EXPLORER
 • BESØK PÅ THE WEATHER FACTORY

  Lexie besøkte vårt toppmoderne testsenter for klima, også kjent som The Weather Factory. Hun fikk oppleve hvordan vi tester Explorer under ekstreme forhold, fra arktisk kulde til ørkenvarme og tropisk fuktighet. Betryggende, siden de snart skal krysse kontinenter sammen.

  BESØK PÅ THE WEATHER FACTORY
 • MØT TEAM EXPLORER

  For Lexie kommer nye helelektriske Explorer til å være et hjem de kommende månedene. Så for å bli bedre kjent med den, dro hun for å møte folkene bak bilen. Her fikk hun ta en nærmere titt på den avanserte teknologien brukt i utviklingen av designet, og kom selv med forslag til funksjoner.

  MØT TEAM EXPLORER


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer