Ny rallyinspirert helelektrisk Mustang Mach-E Rally

Ford lanserer ny rallyinspirert helelektrisk Mustang Mach-E Rally

15.07.2023
 • For første gang ble den nye rallyinspirerte og helelektriske Mustang Mach-E Rally i dag vist frem på Goodwood Festival of Speed i Storbritannia.

  – Mustang Mach-E hentet frihetsfølelsen og kjøregleden fra Mustang, i tillegg til å være helt utslippsfri. Med Mustang Mach-E Rally gir vi kundene våre også friheten til å kjøre på dårlig veiunderlag, sier Darren Palmer, Vice President, Electric Vehicle Programs, Ford Model e.

  Det er første gang i den ikoniske bilmodellens snart 60 år lange historie at det lanseres en modell utviklet for tøffere og dårligere veiunderlag – der asfalten tar slutt.

  Mustang Mach-E Rally

  Mustang Mach-E Rally blir tilgjengelig for kunder i USA og Europa

  Goodwood Festival of Speed arrangeres i nærheten av Chichester i Storbritannia. Der får tilskuerne se den første rallyinspirerte helelektriske SUV-en når den kjører det ikoniske bakkeløpet som avholdes på festivalen. Bak rattet på Mustang Mach-E Rally sitter rallykjøreren Ott Tänak. Han er til daglig fører av M-Sport Ford Puma Hybrid Rally1 og tidligere WRC-vinner.

  Mustang Mach-E Rally, den første rallyinspirerte 5-seters Ford Mustang som noensinne er utviklet, vil bli tilgjengelig i USA og Europa.

  Rallyinspirerte Ford Mustang Mach-E


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer