Sulland Bilsenter Lillehammer mottar internasjonal Ford-pris for sin gode kundebehandling

25.11.2021

Sulland Bilsenter Lillehammer AS har vunnet den prestisjetunge Ford-prisen, Ford Chairman's Award 2020. Dette er den høyeste prisen som kan oppnås i hele det internasjonale Ford-systemet, og utdeles i en rekke land til forhandlere som har utmerket seg med særdeles god kundebehandling.

Lillehammer-forhandleren var best i sin klasse av alle de 70 Ford-forhandlerne i Norge. Ford Chairman's Award er en nasjonal pris som deles ut etter de samme kriteriene i de aller fleste land i Europa.

– Sulland Bilsenter Lillehammer er en utmerket og kundevennlig forhandler. De har sunn økonomi, men kanskje viktigst av alt, de er best i sin klasse i Norge når vi spør kundene våre hvordan de opplevde kundebehandling i forbindelse med service, sier Ford Motor Norges administrerende direktør Per Gunnar Berg.

Skal jobbe hardt for å gi enda bedre kundeservice i 2021

Sulland-forhandleren på Lillehammer har fått utmerkelsen for den fantastiske kundeservicen de hadde i 2020.

– Vi er selvsagt kjempestolte over denne prisen, og jobber hardt for at våre kunder skal få enda bedre service i 2021. Først og fremst så må vi takke alle våre kunder for de gode tilbakemeldingene. Nå om dagen skjer det mye spennende på Ford, blant annet med nye og attraktive modeller som blant annet nye Ford Mustang Mach-E. God kundebehandling er viktigere enn noensinne, sier Ole Marius Kamp Nilsen, Daglig leder hos Sulland Bilsenter på Lillehammer.

Kontakt oss


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser