Første leveringer av nye Ford Mustang Mach-E hos Sulland

12.05.2021

Det er med stor glede vi kan meddele at vi har over den siste uken begynt å levere ut den nye Ford Mustang Mach-E til de første heldige Sulland-kundene.

Vi kommer i tiden fremover til å levere mange flere av den populærene elbilen og ser frem til å se bilen på norske veier.

Se video av vår første overlevering av Mustang Mach-E:

Dette betyr også at det nå er mulig å prøvekjøre bilen hos din nærmeste Sulland Ford forhandler. Ta derfor kontakt med oss i Jessheim, Elverum, Hamar, Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Otta, Lillehammer, Kongsvinger eller Gjøvik for å prøvekjøre bilen.

     Sulland Moss

Den nye helelektriske SUV-en Mustang Mach-E er en helt unik kombinasjon av en elbil som byr på en rekordlang elektrisk rekkevidde på opptil 610 km, mulighet for firehjulstrekk, svært gunstige priser og det absolutt siste innen avansert teknologi. Dessuten er den svært romslig og fleksibel og fungerer perfekt som en familiebil.

  • For en godt utstyrt Mustang Mach-E med en rekkevidde på opptil 440 km (Standard Range) er prisen fra 412 000 kroner.
  • En Mustang Mach-E med den lengste rekkevidden på opptil 610 km og bakhjulstrekk vil koste fra 463 400 kroner.
  • Ønsker du firehjulstrekk og opptil 400 km rekkevidde vil Mustang Mach-E koste fra 482 000 kroner. For varianten med firehjulstrekk og rekkevidde på opptil hele 540 km vil prisen være fra 544 000 kroner.

Kontakt ossBestill prøvekjøring

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer