Fantastisk mottakelse for nye Mustang Mach-E i mange biltester

16.03.2021

«Mach-E fremstår som et av de aller beste kjøpene i denne klassen per nå», konkluderte Elbil24 etter å ha prøvekjørt vår nye helelektriske SUV. «En veldig sterk femmer, tangerer sekseren», skriver VG og mener det er en for(d)bløffende bra elbil.

Ros og skryt har formelig stått i kø fra landets biljournalister etter at Mustang Mach-E kom til Norge like før jul. Den har også vunnet flere biltester som er gjennomført mot tøffe konkurrenter.

Allerede nå kan du prøvekjøre den nye helelektriske nyheten fra Ford. Interessen og tilbakemeldingene så langt har vært overveldende, både blant kundene og fra motorpressen.

Nye Mustang Mach-E kan by på en uslåelig kombinasjon av bra pris, rekordlang rekkevidde på opptil 610 kilometer, mulighet for firehjulstrekk, det siste av moderne førerassistanseteknologier og bra med plass til hele familien.

Bygg din Mustang Mach-E her  

Det er også blant kvalitetene som biljournalister fra hele Norge har satt pris på. Her er en gjennomgang av noen av de mange biltestene:

  • «Ford Mustang Mach-E er en for(d) bløffende bra elbil. Designen er tiltalende, kjøreegenskapene supre og teknologien smart og brukervennlig», skriver VG og konkluderer med at det er en «veldig sterk femmer, tangerer sekseren.» (krever abonnement.)
  • «Mach-E fremstår som et av de aller beste kjøpene i denne klassen per nå», skriver Elbil24 i sin test og konkluderer: «Mustang Mach-E er et knakende trivelig bekjentskap. Den leverer til fulle på alt som har med kjøringen å gjøre. Komforten og følelsen av kontroll og kontakt med veibanen er nydelig. Og for ikke å glemme støynivået, som antagelig er lavest i klassen».
  • «Her sitter Ford på gull», konkluderer NTB i sin test av bilen, og følger opp med «Mustang Mach-E har blitt svært vellykket, og potensielle kunder vil nok oppleve at de får mye for pengene».
  • «Mustang Mach-E ligger an til å bli en storselger», skriver TV2 Broom i sin test av bilen. De mener også at den helelektriske SUV-en kommer prismessig gunstig ut og at den går bra: «De 351 hestekreftene smeller til uten noen forsinkelse. Med bånn gass skyter bilen fart, samtidig som alt skjer stille og udramatisk. Det føles nesten som å bli dratt av en kranbil med rakettmotor», skriver de i testen som du kan lese her.
  • «Mustang Mach-E har det meste som skal til for å bli en suksess», sier Dagens Næringslivs biljournalist, etter å ha testet bilen (krever abonnement).
  • «Med inntil 610 kilometers rekkevidde ifølge den realistiske WLTP-standarden kan du kjøre fra Oslo til København uten å lade. Og du gjør det med et smil om munnen», konkluderer Finansavisen som mener kundene har mye å glede seg til.
  • «Mustangen har en presisjon og forutsigbarhet som oser sikkerhet», skriver NAF Motor, og konkluderer med at Ford har gjort det meste riktig med Mustang Mach-E.

Vunnet flere tester mot tøffe elbilkonkurrenter

Mach-E har også gått seirende ut av en rekke tester som er gjort mot andre tøffe elektriske utfordrere. Hos Vi Menn ble den testet mot Polestar 2 og Volvo XC40 P8 Recharge. Da Elbil24.no kjørte den mot Volvos elektriske SUV ble den også førstevalget (krever abonnement). «TV2 hjelper deg» mente Mach-E var både spennende, moderne og ga mest elbil for pengene da den elektriske SUV-en vant duellen mot Volvo XC40 P8 Recharge. I bladet Bil/Autofil hadde alle i testteamet valgt Mustang Mach-E dersom de selv skulle kjøpe bil, og måtte velge mellom den og en Audi e-Tron 50.

Bestill prøvekjøring av Mustang Mach-E her

Kåret til årets bil i en rekke internasjonale kåringer

Nye Mustang Mach-E ble også kåret til «Utility Vehicle of the Year» i den store «Årets bil-kåringen» foretatt av journalister i USA og Canada etter hundrevis av timer med testing, undersøkelse og evalueringer. Den nye helelektriske SUV-en har også mottatt en rekke andre utmerkelser de siste månedene:


Derfor er nye Mustang Mach-E allerede en elbilsuksess

Har du spørsmål om Mustang Mach-E? Kontakt oss her

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer