Ford lanserer ny rallyinspirert og eksklusiv MS-RT-variant av Ranger

18.01.2021

Ford annonserte i dag at Norges og Europas mest solgte pickup, Ford Ranger, kommer som en eksklusiv modifisert rallyinspirert premium-variant. Norge er et av de markedene i Europa som nå vil tilby nye Ranger MS-RT.

Spesialistene i MS-RT har utviklet designet som nå er tilgjengelig for dem som virkelig ønsker at pickupen deres skal stå ut i mengden. Det sporty designet er inspirert av M-Sport Ford World Rally sin Fiesta WRC.

- Ranger MS-RT er utviklet for kunder som vil ha alle Rangerens unike egenskaper som arbeidsbil, men samtidig ønsker et rallyinspirert design og eksklusiviteten som vår MS-RT-serie kan by på. Med det eventyrlige Ranger-salget vi har hatt de siste årene, vet vi samtidig at mange av kundene ønsker noe som virkelig står ut i mengden, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

Tilgjengelig i Norge fra sommeren 2021

Den eksklusive pickupen blir tilgjengelig hos norske Ford-forhandlere fra sommeren 2021. Den er utviklet med utgangspunkt i en Ranger Wildtrak. Det betyr at den har mer enn et tonn nyttelastkapasitet og kan fås både som Rap Cab og Double Cab.

Ranger MS-RTs unike eksteriør inkluderer en unik håndbygd front med karbondetaljer rundt både grillen og tåkelys. De slående breddede sideskjermene, sammen med 20 tommers OZ Racing aluminimumsfelger, MS-RT sideskjørt og karbon-detaljer på sidespeilene gir pickupen en enda mer sporty fremtoning. Med lakkfargene Frozen White, Sea Grey eller Agate Black, MS-RT logoer og en aerodynamisk sportsbar kommer de mange designdetaljene virkelig til sin rett. For 714 215 kroner får du en svært godt utstyrt MS-RT Rap Cab. Som Double Cab koster Ranger MS-RT 738 625 kroner.

     Ford Ranger Interiør

Innvendig er den kledd med skinn av beste kvalitet og med oransje kontrastsømmer. Stemningsbelysning og oppvarmede forseter bidrar også til et komfortabelt førermiljø. Matter og beskyttelsesplater inni kupeen er også blitt preget med MS-RT-logo i tillegg til andre detaljer.

Fords SYNC3 infotainmentsystem kan styres fra den 8 tommers store berøringsskjermen. Herfra kan også ryggekamera hjelpe deg når du skal parkere eller til å treffe presist når du rygger inntil kula for å koble på tilhengeren.

Fremragende ytelse og personbillignende kjørefølelse

Under panseret finner du Fords Bi-turbo 213 HK sterke 2-liters EcoBlue dieselmotor. Denne leverer fremragende ytelse, personbillignende kjørefølelse og er samtidig svært drivstoffeffektiv. Sammen med en 10-trinns automatgirkasse, som er den samme som blir brukt i Ford Mustang, har du inntil 500 Nm dreiemoment, en nyttelastkapasitet over 1 tonn og kan trekke inntil 3,5 tonn.

     Ford Ranger MS-RT

– Markedets bredeste modellutvalg blir enda større med MS-RT

Ford Ranger ble den klart mest solgte pickupen i Norge i 2020. Den ligger også an til å bli den mest solgte pickupen i Europa for femte året på rad.

– Vi har allerede markedets bredeste modellutvalg, fra XLT, Limited og Wildtrak til spesialmodeller som Thunder og ikke minst ekstremvarianten Ranger Raptor. Med den nye modellen MS-RT kan nå enda flere kunder finne pickupen som passer akkurat deres bruk, behov og image, sier salgssjef for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge, Espen Markussen.

I 2020 befestet Ford også sin posisjon som Norges nest mest solgte nyttekjøretøymerke. Foruten Ranger er Transit Connect, Transit Custom og Transit 2T modeller det har blitt solgt svært mye av. Ford har også i en årrekke vært det mest solgte nyttekjøretøymerket i Europa.

Kontakt oss

Se video av Ranger MS-RT under her

For videoer, bilder og mer teknisk informasjon: KLIKK HER


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer