De sikreste varebilene

Ford har flest modeller på lis

02.11.2020

Ford har flest modeller på listen over de sikreste nyttekjøretøyene til det svenske forsikringsselskapet Folksam. Både Transit Custom, Transit Connect og pickupen Ranger får den beste sikkerhetsvurderingen.

     Ford nyttekjøretøy

Folksam har i lang tid forsket på trafikksikkerhet og de har nå vurdert hele 41 ulike håndverkerbiler, hvorav bare 11 har fått karakteren "bra valg". Vurderingen er blant annet basert på hvor sikre bilene er i virkelig ulykker på veien, og for å få karakteren «Bra valg» må først og fremst kollisjonssikkerheten være på høyeste nivå.

I kategorien "liten" håndverkerbil er Ford Transit Connect en av bare to varebilene som har havnet i den sikreste kategorien, mens Ford Ranger og Transit Custom har og fått den sikreste vurderingen i henholdsvis pickup kategorien og "mellomstor" håndverkerbil. Dersom du vil se den fulle listen, les mer her (Krever Dagbladet Pluss abonnement): https://bit.ly/31tMACY

     Ford Transit Custom

Fords nyttekjøretøy er ikke bare de sikreste, men har også blitt kåret til de beste i sin klasse. Da årets priser for lette nyttekjøretøy i 2020 ble delt ut gjorde Ford rent bord, med priser til både Transit Custom og Ranger. Mens elektrifiserte Ford Transit Custom Hybrid line-up ble kåret til International Van of the Year (IVOTY) 2020, vant Ford Ranger prisen som beste pickup, International Pickup Award 2020 (IPUA).

Den nye Transit Custom ladbar hybrid og Transit Custom EcoBlue Hybrid ble samlet  kåret til vinneren av en jury bestående av 25 erfarne nyttekjøretøyjournalister fra 25 europeiske land. Det hele skjedde under den årlige prestisjetunge IVOTY-årskonferansen i Lyon.

Juryen trakk spesielt frem de mange elektrifiserte drivlinjene som nå tilbys til Ford Transit Custom. Alle disse er utviklet med tanke på å holde drivstoffutgiftene nede for eierne, for å gi adgang til det økende antallet lavutslippssoner i europeiske storbyer og ikke minst tilby praktiske løsninger for bedrifter som prøver å redusere utslipp og oppfylle målet om renere luft.

Europas mest solgte pickup, Ford Ranger, imponerte 18 av jurymedlemmene med sin nye, kraftigere og mer drivstoffeffektive 2-liters EcoBlue dieselmotor. Sammen med de avanserte førerassistanseteknologiene bidro det til at Ranger vant tittelen som den beste pickupen.

 Les mer om kåringen her: Ford med sterk dobbeltseier i Europas viktigste nyttekjøretøykåring

     Van of the year

For å lese mer om våre Ford nyttekjøretøy og de sikkerhetsfunksjonene som er inkludert, klikk på knappene under for mer informasjon. Dersom du er usikker på hvilken bil som passer best til din bedrift og deres behov, ta kontakt med oss og vi kan hjelpe deg.

Les mer om Transit ConnectLes mer om Transit CustomLes mer om RangerSe alle våre Ford nyttekjøretøyKontakt oss

I videoen under kan du bli bedre kjent med Ford Ranger, vinner av International Pickup Award 2020 og en av de sikreste pickupene ifølge forsikringsselskapet Folksam:

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer