Visning av Mustang Mach-E

14.02.2020

Tirsdag 4. februar hadde vi gleden av å vise frem nye helelektriske SUV Mustang Mach-E til over 300 kunder og interessenter. Stemningen var bokstavelig talt elektrisk og nedenfor kan du se noen av høydepunktene fra visningen.

Stor takk sendes til alle som møtte opp. Dersom du desverre ikke hadde mulighet til å komme denne dagen, men har noen spørsmål angående bilen du gjerne vil ha besvart er det bare å ta kontakt med oss.

Mustang Mach-E er laget med samme lidenskap som det ikoniske opphavet og sørger for at  de samme frihetssøkende idealene videreføres inn i den elektriske tidsalderen. Forhåndsbestill i dag og sikre deg levering i Norge fra høsten 2020.

Utstyrt med den største batteripakken og bakhjulstrekk har Mustang Mach-E en rekkevidde på opptil 600 kilometer i henhold til den nye og langt strengere WLTP-målemetoden. Med firehjulstrekk og den største batteripakken er det forventet at Mustang Mach-E vil levere 337 HK og et dreiemoment på 565 Nm, med en rekkevidde på opptil 540 kilometer.

Foto: Hamar Dagblad og Cruiser Magazine

Les mer om Mustang Mach-EKontakt oss

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser