Fords elektriske fremtid

-er ikke langt unna

06.11.2018

Endelig kan vi lette litt på sløret om hva som skjer med fremtidens bilmodeller fra Ford. Som mange nok har fått med seg er fremtiden elektrisk og der mange andre bilmerker har vært tidlig ute med å offentliggjøre sin elektriske satsning, har Ford vært litt mer tilbakeholdne med informasjon om sine elektriske fremtidsplaner.

Vi i Sulland gleder oss veldig til fremtiden sammen med Ford. Det skjer veldig, veldig mye i Fords hovedkvarter i Michigan når det gjelder fremtidens mobilitet. I tillegg til å være langt fremme med elektrifiserte kjøretøy er Ford også en pioner innen selvkjørende biler. Denne teknologien er faktisk ikke så langt unna som mange tror og nyhetene fra Ford står i kø i tiden som kommer.


40 (!) elektrifiserte biler i 2022(!!)

Ja, du leser riktig. På det norske markedet har Ford i dag kun én elektrifisert bil, nemlig Ford Mondeo hybrid. Dette kommer til å endre seg svært raskt. Allerede på nyåret er Mondeo stasjonsvogn klar for bestilling i en hybrid variant. I april kommer Fords første elektrifiserte nyttekjøretøy, nemlig Transit Custom Hybrid. Etter dette står lanseringene i kø og Ford kommer til å lansere en rekke elektrifiserte kjøretøy med hyppig frekvens utover i 2019, 2020 og 2021. Når vi kommer til 2022 vil Ford tilby hele 40 elektrifiserte bilmodeller globalt. Hele 16 av disse vll være helelektriske. Det er med andre ord en svært spennende tid vi har i møte.

Ladenettverk


Sammen med europeiske partnere er Ford med på tidenes mest ambisiøse utbygging av hurtigladere. IONITY vil gjøre at helelektrisk transport gjennom hele Europa etter hvert kan gjøres uten spesielle hindringer. Utbyggingen har allerede startet og per november 2018 er det seks hurtigladerstasjoner som er under utbygging og som vil åpne innen svært kort tid. IONITY samarbeider også med Circle-K i Norge og du vil etter hvert finne hurtigladestasjoner fra IONITY på mange av Circle-K’s eksisterende bensinstasjoner. Det kanskje mest spesielle med IONITY er at ladestasjonene støtter lading på inntil 350 kW. IONITY er med andre ord bygget for fremtiden.


Elektrisk crossover

-den som venter på noe godt...Fords første helelektriske crossover er ikke langt unna. Når Ford først satser på elektriske kjøretøy blir det gjort ordentlig. Det er ingen liten arv Ford har tatt mål av seg å videreføre med denne bilen. Når Fords første virkelige elbilsatsing er en Mustang- inspirert crossover sier dette mye om hvilke ressurser og hvilken prestisje Ford legger i dette prosjektet. Mustang er verdens mest solgte og mest elskede sportsbil og de tre legendariske bremselysstripene er allerede videreført på Fords nye helelektriske modell.

Med over 480 kilometers rekkevidde vil du heller ikke måtte få behandling for rekkeviddeangst. I det hele tatt venter vi at Fords helelektriske crossover blir noe av det råeste på markedet.

Den er ikke langt unna!

Vi forventer å kunne begynne med levering av denne bilen i 2020.


Dersom du ønsker å holde deg oppdatert og få beskjed når vi begynner med reservasjon av denne bilen er det bare å registrere deg her.

Har du spørsmål om Fords elektriske fremtid eller noe annet er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med en av våre forhandlere.Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer