2020 Volkswagen ID.3 1st plus intro

Otta Skriv ut

2020 Volkswagen ID.3 1st plus intro

Kr 299 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2020
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Elektrisitet
 • Km 33 950 Km
 • Dører 5

Detaljer

2020 Volkswagen ID.3 1st plus intro

Kr 299 000

Inkl. omregistrering

Pen og velholdt VW ID.3 1st Plus

Litt om utstyret ACC og Frontassist Apple Carplay/ Android Auto DAB Radio Dynamiske LED Frontlys Dynamiske LED Baklys Keyless Laneassist LED Matrix Navi Oppvarmet Multifunksjonsratt Parkeringssensor Foran og Bak Proaktiv Passasjerbeskyttelse Ryggekamera Tretthetsvarler Varme i Seter Varmepumpe

Nybilgarantien er gyldig frem til 16.09.2025/100.000 km - det som først inntreffer. Garanti på batteripakke 16.09.2028/160.000 km. Dette gir deg det beste utgangspunktet for et forutsigbart og trygt bilhold.

Volkswagen ID.3 har et moderne design, er proppfull av innovasjoner og er en trygg elbil for familien med 5 stjerner i Euro NCAP. Men vi kaller den ikke fremtidens elbil bare av den grunn. ID.3 er en del av Way to zero -satsingen til Volkswagen, og er den aller første modellen som produseres og leveres helt CO2-nøytralt.

ID.3 er en komfortabel bil med en svært romslig "Open space" kupé.

Rekkevidde er oppgitt til inntil 417 km. Rekkevidde vil variere ut ifra faktorer som: kjørestil, temperatur sommer/vinter og bruk av klimaanlegg/varmeapparat.

Bilen er utstyrt med mye standardutstyr. Verdt å nevne:

*VARMEPUMPE - Med aktiv batterivarme- og kjølessytem. Den er med på å gi en lengre rekkevidde når kulden setter inn. Varmepumpen reduserer strømforbruket ved de andre komponentene i varme/klima-anlegget.

*APP CONNECT SMARTTELEFONINTEGRASJON - Speiling av smarttelefon til infotainmentsystem.

*LYS- OG REGNSENSOR - Vindusviskerne styrer automatisk selv etter hvor mye regn det er og lyssensoren har automatiske kjørelys.

*ADAPTIV CRUISE CONTROL - Dette assistentsystemt har i tillegg til den grunnleggende cruise controlfunksjonen en radar i grillen som gjør at den holder trygg avstand til bilen foran.

*OPPVARMET MULTIFUNKSJOSNRATT - Multifunksjonsratt i skinn ligger svært godt i hånden og er lett å betjene. Du kan styre for eksempel radioen, mobiltelefonen eller cruise control ved hjelp av knappene.

*PARKERINGSSYSTEM FORAN OG BAK, i tillegg til RYGGEKAMERA - Parker trygt og sikkert med akustisk lyd som gir deg beskjed når du er nærmere enn 1 meter og som intensiver lyden desto nærmere du kommer. Ryggekameraet gir deg oversikt over området bak bilen ved manøvrering og parkering. Kamerabildet vises på kontrolldisplayet. Ryggekameraet gjør det lettere å rygge når du parkerer i hastigheter under 15 km/t.

*TRETTHETSVARSLER - Reduserer faren for farlige situasjoner som følge av at du blir søvnig. Systemet holder øye med kjørestil og andbefaler pause hvis nødvendig.

*CLIMATRONIC KLIMAANLEGG - Regulerer temperaturen ved hjelp av en sensor i kupeen og sammenligner kontinuerlig den faktiske temperaturen med den innstilte verdien.

*BLUETOOTH - Telefonen din koples automatisk opp mot bilen blåtann system hver gang du setter deg inni bilen.

*FRONT ASSIST - Avstandskontrollsystem med City-nødbremsfunksjon registrerer ved hjelp av et radarsystem om avstanden blir for kort, og redusere bremselengden (opp til 30 km/t) ved behov. I farlige trafikksituasjoner varsles du med lyd- og lyssignaler og et rykk i bremsene.

LANE ASSIST - Når kjørefeltassistenten Lane Assist er aktiv, kan den registrere om bilen utilsiktet er i ferd med å forlate den oppmerkede kjørebanen. Den bruker korrigerende styreinngrep til å gjøre føreren oppmerksom på det som skjer i trafikken. Det gjør kjøring på for eksempel motorveier sikrere og mer komfortabelt.

For ytterligere informasjon, kontakt oss gjerne direkte, både på dag- og kveldstid

Selger - Odd Olderløkken Tlf. 90 20 80 33 Selger - Hans Jeilen Tlf. 99 21 02 72

Velkommen til Sulland Otta - Merkeforhandler av Ford, Mitsubishi , Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy.

Garanti Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd. til inntil 7 år.

Radio DAB+ Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, blir DAB+ adapter etter-montert)

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Ønsker du bare å selge bilen din kan den være av interesse for oss, ta kontakt med oss for en vurdering.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er; Sparebank 1 Forsikring, Enter, IF Skadeforsikring og Gjensidige.

Finansiering Vi samarbeider med, Santander Consumer bank, Ford Credit og Volkswagen Møller Bilfinans. og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss - vi har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Oppdal og Trondheim osv. Spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Vår service-/deleavdeling tilbyr også

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Du finner våre øvrige Sulland forhandlere her: Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Askim, Drammen, Elverum, Hamar, Kongsvinger, Trondheim, Bardufoss, Harstad, Lillehammer, Mysen, Steinkjer, Verdal, Bodø, Jessheim, Mo i Rana, Otta, Tromsø og Alta.

Det tas forbehold om feilaktige eller mangelfulle opplysninger på salgsoppgaven.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Volkswagen
Modell ID.3
Variant 1st plus intro
KM-stand 33 950 Km
Registrert dato 16/09/2020
Girkasse Automat
Motorkraft 204 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Turkis
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2260 kg
Registreringsnummer EB72393
Kjøretype Bakhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WVWZZZE1ZLP013264
Referanse 4c3847ca-634a-48a6-bf50-686567333b3c
Nyttelast 466

Annet

Tilbehør bil
VINTERHJUL PIGGFRIE
First edition
Id3 1st plus
Norsk utstyr
Pre-booking 1.st
Proaktiv passasjerbeskyttelse
Varmepumpe

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 08:00–16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 09:00–14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Otta.

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser