2021 Ford Mustang Mach-E Long range (99/91kWt) 351hk AWD aut

2021 Ford Mustang Mach-E Long range (99/91kWt) 351hk AWD aut

Kr 597 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2021
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Elektrisitet
 • Km 23 115 Km
 • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Mustang Mach-E Long range (99/91kWt) 351hk AWD aut

Kr 597 900

Inkl. omregistrering

Fin Ford Mustang Mach-E -til salgs. Bilen er solgt ny fra vår forretning og har stort sett alt utstyret som var å få til bilen fra fabrikk.

Ford Mustang Mach-E er en meget stilig bil som kombinerer Ford sitt Mustang gen med SUV egenskaper. Du sitter her faktisk ganske høyt og oversiktlig, samtidig som de gode kjøreegenskapene er ivaretatt. Etter et drøyt år på den norske markedet har den fått mange meget fornøyde- og stolte eiere. Vi kan med andre ord absolutt anbefale Mustang Mach-E, både til de som er ute etter en sporty bil, men også de som trenger en fin familiebil

Wltp-rekkevidde er oppgitt til 540 km. Denne vil selvsagt bli redusert på vinteren- hvor mye avhgenger veldig av hvor kaldt det er, og hvor varmt du vil da det i bilen, men vi tenker at med 540km som utgangspunkt, vil du uansett ha en rekkevidde som vil være tilstrekkelig for de fleste behov. Trenger du er ladestopp underveis, kan den lades med opptil 150 kw på hurtiglading.

Frist for EU kontroll- 29.09.2025.

Denne bilen er som nevnt meget bra ustyrt, så vi henviser til spesifikasjonene for detaljer, men trekker her fram noe av utstyret som vi tror du vil sette pris på:

*Adaptive LED hovedlys - Kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registrerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde og lengde på lysene på bakgrunn av dette. Lysene justeres i flere vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter.

*Apple carplay - CarPlay viser på bilens innebygde skjerm det du vil gjøre med iPhone mens du kjører. Når du kobler iPhone til CarPlay, kan du få veibeskrivelse sving for sving, ringe ut, sende og motta meldinger, høre på musikk med mer. CarPlay bruker kontaktene dine på iPhone når du vil ringe ut, sende tekstmeldinger og finne destinasjoner. CarPlay bruker Siri-talekontroll, slik at du kan be om det du vil ha mens du kjører, og holde fokuset ditt på veien. CarPlay fungerer også med de innebygde kontrollene i bilen – for eksempel berøringsskjermer, kontrollbrytere og knapper.

*B&O Play lydanlegg - Et samarbeid mellom Ford og Bang&Olufsen har gitt oss et utvalg av premium lydanlegg til våre biler. Denne bilen har et slikt anlegg, og må rett og slett bare oppleves, det overraskende bra lyd!

*Bluetooth - Her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig. Streaming/overføring av musikk med denne funksjonen kan du overføre musikk trådløst fra din mobiltelefon til bilen lydanlegg. Har du en eldre type mobiltelefon så kan du spille av denne via tilkobling til AUX inngang i bilen.

*Ryggekamra - Startes automatisk når du setter bilen i revers. Kamera bak på bilen gir deg god oversikt over hva som befinner seg bak bilen.

*Parkeringsassistanse - Er et system som oppdager harde og ikke harde objekter, for eksempel busker. Det oppdager også fotgjengere, dyr og lave objekter, slik at du ikke trenger å stresse når du skal manøvrere bilen på travle steder. Bilen rett og slett parkerer av seg selv ved å fortelle deg hva du skal gjøre.

*Parkeringssensor - Pålitelig varsling av alle hindringer, lydsignal med stadig raskere piping og sammenhengende tone nært opptil hindring.

*Adaptive cruisekontroll - Via en sensor i fronten på bilen overvåker systemet farten til kjøretøyet foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremser eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

*Active city stop - Et kamera følger konstant bilen som ligger foran deg. Kjører du i bytrafikk og bilen foran deg bremser ned, vil systemet fange opp dette og aktivere bremsene, slik at du unngår sammenstøt, eller redusere sannsynligheten for skade.

*Elektrisk oppvarmet ratt - Fantastisk behagelig på kalde vinterdager.

*Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart.

*Nøkkelløs adkomst/start - Her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

*Trafikkgjenskjenning - Kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, permanente eller midlertidige. Et ikon for fartsgrense eller skilt om forbud mot forbikjøring vises på instrumentpanelet og endres hver gang du kjører inn i et område med ny fartsgrense.

*Filskiftevarsler/ Lanekeeper - Bruker et forovervendt kamera til å registrere om du uforvarende kjører ut av filen. Filskiftevarsleren advarer deg deretter med vibrasjoner i rattet og ved å vise et varsel. Hvis du reagerer sent eller ikke i det hele tatt, kan filskiftevarsleren forsøke å hjelpe deg med å styre trygt tilbake til riktig fil. Teknologien er utviklet for veier med flere filer (som motorveier), og den kan slås av/ på manuelt.

*Lanekeeper - Et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

*Bliss. Blindsone informasjons system - Varsler deg hvis en bil ligger i din blindsone. Varslet er et gult lys i det utvendige speilet på den siden faren er.

-Elektrisk åpning/ lukking av bakluka. Beveg beinet under støtfangeren og den vil åpne/ lukke seg. Veldig praktisk når du står der med "henda fulle":)

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Sulland - Med deg hele veien

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 95 91 95 38
[email protected]

Selger: Emilie Tyskeberg - 95 55 78 18 [email protected]

Selger: Thomas Høitomt - 93 82 75 47 [email protected]

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Du finner våre lokasjoner her: Sarpsborg, Fredrikstad, Moss, Askim, Elverum, Hamar, Kongsvinger, Trondheim, Bardufoss, Harstad, Lillehammer, Mysen, Steinkjer, Verdal, Bodø, Jessheim, Mo i Rana, Otta, Tromsø. Vår butikk i Kongsvinger ligger kun en snau time fra Oslo og 45 minutter fra Gardermoen flyplass.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang Mach-E
Variant Long range (99/91kWt) 351hk AWD aut
KM-stand 23 115 Km
Registrert dato 30/09/2021
Girkasse Automat
Motorkraft 371 HK
Karosseri type SUV
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Spesifikasjoner
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2690 kg
Registreringsnummer ED18978
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
Garanti Ny bil
VIN WF0TK3SU3MMA38037
Referanse f91ecd46-ed49-4947-8a8f-bb6bbdbfb4f7
Nyttelast 433

Annet

Tilbehør bil
Adaptiv cruisecontrol
AWD
Navigasjon med touchscreen
Oppvarmet frontrute
Panorama glasstak
Pre-kollisjonsassistent
Premium Soundsystem
Trafikkskiltgjenkjenning
12 V strømuttak
8- veis el. justerbar førerstol m. minne
8-veis el. passasjer-sete
Activ City Stop
Adaptive kjørelys
Alarm
Aluminiums felger (sommer)
Aluminiums felger (vinter)
Antispinn (Traction Control)
Armlene foran
Automatgir
Bagasjeromsmatte
Blindsonevarsler
Dekktrykkssensor
Elektrisk parkeringsbrems
Filskiftevarsler
Fjernbetjent sentrallås
Ford SYNC og nødhjelpsassistanse
Handsfree bluetooth/stemmestyring
Innstegsbelysning
Justerbart ratt
Kompl. sommer og vinterhjul
Komplett servicehefte
Koppholdere
Lanekeeper- filholdingssystem
LED-lys foran
Nøkkelfritt start og låsesystem
Parkeringsassistent (parkerer selv)
Parkvarmer, fjernstyrt
Radio DAB+
Regnsensor
Ryggekamera
Ryggesensor
Skinninteriør
Skinnratt
Startknapp
Utetemp måler
Varme i ratt
VI TAR FORBEHOLD OM FEIL I ANNONSEN
ABS bremser
Beltevarsler
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 08:00–17:00

Lørdag: 10:00–14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Kongsvinger.

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser