2021 Ford Tourneo Custom 1,0 PHEV L1 Titanium aut

Jessheim Skriv ut

2021 Ford Tourneo Custom 1,0 PHEV L1 Titanium aut

Kr 619 900

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2021
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Bensin/Elektrisitet
 • Km 550 Km
 • 998
 • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Tourneo Custom 1,0 PHEV L1 Titanium aut

Kr 619 900

Inkl. omregistrering

Vanvittig mye bil for pengene!!

Vi har den perfete turkamerat! Tourneo Custom Plug-In hybrid med 8 komfortable seter, som kan brukes og felles ned etter behov. Her har du en bil som er alsidig i bruk og er den perfekte bil for de med ekstra stor familie bil, eller for dere som arrangerer turer samt drosjebil.

Kun 200km!! Produsert i 2020 uten endring mot 2021 modell. Selges med full nybil garanti fra 1 reg. dato og vinterhjul er inklusive i pris. Her kan du gjøre et Kupp!!

Kjør lenger for mindre Fullt oppladet kan nye Tourneo Custom ladbar hybrid kjøre over 43 kilometer kun med bruk av den elektriske motoren. Ideell til småturer i byen som vanligvis gir lav effektivitet og høyt drivstoff forbruk. På lengre turer forlenger 1,0-liters EcoBoost-motoren bilens rekkevidde – den jobber med regenerativ bremsing for å lade batteriet. Og når den er tilstrekkelig oppladet, kan du gå tilbake til ren elektrisk drift, noe som gjør at du både kan minske forbruket og redusere forurensningen.

Du sitter komfortabelt på en rekke forskjellige måter. Førersetet er fullstendig justerbart, og det er også rattet, noe som gjør at du kan finne den perfekte kjørestillingen. I bilen finner du også et innebygget armlene. Justerbar korsryggstøtte og elektrisk justerbart førersete er tilleggsutstyr. Dessuten finnes den svært allsidige konferansemodusen, der den seteraden rekken kan snus for å se bakover i bilen. Dette betyr at det finnes mange måter å arrangere den perfekte måten å maksimere bagasjeplassen på, uten å måtte ta ut noen av setene.

Og hvis du trenger mer plass til bagasje i stedet for passasjerer, kan 2. og 3. seterad fjernes hver for seg. Slik kan du sette opp kjøretøyet ditt så du får akkurat den plassen du trenger.

Når Transit Tourneo pHEV forlater en utslippskontrollert sone, vil den ved hjelp av teknologien automatisk bytte til den mest passende kjøremodus for neste etappe av din reise.

SERVICE INFORMASJON

 • Tourneo Custom har en service intervall på 2 år eller 40 000 km, med obligatorisk årlig kontroll.

 • Registerreim byttes på 10 år eller 240 000 km etter hva som intreffer først.


Geofencing teknologi Transit Tourneo pHEV er tilgjengelig med geofencing: En teknologi som er designet for å forbedre luftkvaliteten på gitte utslippskontrollerte områder. Bilen oppdager når den kjører inn i en lavutstslippssone, og bytter deretter automatisk til hel-elektrisk kjøremodus. Brukere kan også lage sine egendefinerte “grønne soner” for å redusere utslipp der det måtte være ønskelig, eksempelvis i nærheten av skoler, på arbeidsplassen eller i urbane områder.

Geofencing teknologien registrerer også informasjon om bilens elektriske drift i lavutslipp-områder. Disse dataene kan deles med myndighetene for å bekrefte at kjøretøyet samsvarer med kravene som er satt i de gitte kontrollerte sonene.

5-stjerners sikkerhetsnivå Som et bevis på evnen til å beskytte deg og passasjerene dine, har Tourneo Custom mottatt en 5-stjerners vurdering av Euro NCAP.

HAR DU SPØRSMÅL ELLER ØNSKER VISNING AV DENNE BILEN.

Ta kontakt med vår Bruktbilansvarlig Lars Erik Ottesen 464 30 156 / mail: [email protected] Ta gjerne kontakt etter stengetid på mail eller sms.

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med- deg- hele- veien!

VI TAR SELVFØLGELIG INNBYTTE For at vi skal kunne gi deg raskeste mulig svar angående mellomlegg er det fint om henvendelsen inneholder følgene informasjon om bilen:

 • Registreringsnummer
 • Kilometerstand
 • Utstyrsnivå/ utgave
 • Generell tilstand og siste service HAR DU IKKE FÅTT SVAR? DA KAN DET VÆRE AT EPOSTEN LIGGER I DIN SØPPELPOST.

VI HENTER DEG GJERNE Kommer reisende via tog eller fly, er vi kun et steinkast unna. Vi plukker deg gjerne opp på Oslo lufthavn eller Jessheim stasjon.

FÅ BILEN FRAKTET OG LEVERT Vi har muligheten til å frakte bil i stort sett hele Norge. Vi avtaler en pris og frakter bilen etter avtale til nærmeste Sulland Forhandler. Dette gjør bilhandelen smidig og enkel.

FINANSIERING Vi er stolt samarbeids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med Bank ID.

FORSIKRING Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: IF, Enter, Tryg, Gjensidige og Sparebank 1

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 35 aksjeselskaper med til sammen over 1050 medarbeidere. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 35 bilhus som representerer 12 forskjellige bilmerker. Fornøyde kunder er viktig for oss som jobber i Sulland. Vi ønsker å skape gode opplevelser enten du besøker oss på nett, er i butikken for å handle bil eller besøker vårt verksted.

Med-deg-hele-veien Hos Sulland selger vi både nye og brukte biler. Vi kan hjelpe deg med service- og verkstedtjenester, bilpleie, samt utføre bilskade- og glassreparasjoner. Vi er lokale, glad i mangfold og samhandling. Vi tilrettelegger for alle og holder alltid det vi lover – til det beste for kunden. Sulland skal være den mest kundeorienterte bilforhandleren.

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Tourneo Custom
Variant 1,0 PHEV L1 Titanium aut
KM-stand 550 Km
Registrert dato 30/06/2021
Girkasse Automat
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Flerbruksbil
Farge Grå
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 8
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 3200 kg
Registreringsnummer CV98622
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF03XXTTGHLE11540
Referanse 2d462c8e-89c7-47a1-84a6-b58c059e9be4
Nyttelast 676

Annet

Tilbehør bil
10 veis el.fører sete.
12 V strømuttak
Active city stop
Alu felger (vinter)
Aut. avblendbart speil inv
Automatgear
AUX
BI-XENON
BT/ Handsfree
Cruise Control
DAB+
Fjernbetjent sentrallås
Ford Easy-fuel
Ford SYNC 3
Lakk - Metallic
Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover
Navigasjon med touchscreen
Parkeringsassistent
Pre-Collision System
Regnsensor
Ryggekamera
Skinnseter
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Blinklys i speil
El. vindu foran
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Fabrikkmontert alarm
Høydejusterbare frontlys
Høydejusterbart ratt
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Kollisjonsputer
Kompl. sommer - og vinterhjul
Koppholdere
Korsryggjustering i førersete
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lengdejusterbart ratt
Manuelt klimaanlegg
Multifunksjonsratt
Oppvarmet frontrute
Oppvarmet speil
Parkeringssensor foran og bak
Pollenfilter
Regnsensor
Sentrallås
Skiltgjenkjenning
Skyvedører på begge sider
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Topphenglset bakluke
Tåkelys foran
USB
Varme i seter
Vi tar forbehold om feil i annonsen
Xenonlys

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:00–17:00

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512

Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser