2020 Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin
12900Km
999
5

Detaljer

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

Sporty, tøff og fin Puma ST-Line.

Hybridmotoren har gjort sitt inntog i Fords motorportefølje. Glem ladekabler og ladestasjoner, her får du et mildhybrid system som lader seg selv, og som bidrar med strøm både til bilens elektronikk og ikke minst til å gi effekt til bensinmotoren. Resultatet er en enda sprekere motor med lavere utslipp. Bilen har 155 hestekrefter som skyver denne lette bilen godt fremover.

ST-Line - Dette er en modell med sportslig preg og fokus på detaljer. Sorte elementer preger bilen utvendig, innvendig er setene sorte med rød sømmer. Ekstra sidestøtte i setene, perforert og klompete ratt for esktra godt grep.

I crossover stil sitter du litt høyere i denne bilen og har enklere inn- og utsteg. Du får god oversikt over trafikkbildet samt alle knapper og funksjoner i bilen. Et meget pent interiør i sort med røde sømmer skaper et sportslig og moderne utseende. Panoramatak gir lys og fin utsikt for de i baksetene.

Bilen har en genial løsning kalt "MegaBox" i bagasjerommet. Dette er et vanntett og dreneringsbart rom i bunn av bagasjerommet, slik at du kan legge våte støvler, dresser eller møkkete gjenstander. Bare spyl med vann når du er hjemme, og rommet er klart til neste tur. Dette byr forøvrig også på over 80 liter ekstra bagasjeromsplass.

Interiøret har fått seg et løft og byr nå på heldigitalt instrumentpanel av god kvalitet. Lett leselig og med all informasjon du trenger. Bilen har flere kjøremoduser slik at du er godt forberedt uansett hvilke kjøreforhold det er.

Bilen føles meget lettkjørt og byr på en enkel manøvrering i by og ved parkeringer. På vegen ligger bilen stabilt og godt, og føles skarp gjennom svinger. Dette er rett og slett en morsom bil å kjøre.

Velkommen til Sulland Amsrudvegen AS, Gjøvik

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige.

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere: Selger - Tage Voldheim Tlf. 911 27 501 Selger - Rune Amundsen Tlf. 478 74 733 Selger - Helge Jørgensen Tlf. 414 69 457

Spesifikasjoner

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line
KM-stand 12900 Km
Registrert dato 20/02/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 155 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 127 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1760 kg
Registreringsnummer JD87000
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02XXERK2KP28247
Referanse a1dc708f-7f10-41b2-bd96-47ada0bc6550

Tilbehør bil

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 308 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruise control;Elektrisk bakluke;Elektriske vinduer foran og bak;LED Hovedlys;Navigasjonssystem;Parkeringsassistent;Antispinn (Traction Control);Bluetooth telefon handsfree;Elektriske speil;ISOFIX fester til barnesete;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Klimaanlegg automatisk to soner;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkeringsensorer bak;Parkeringsensorer foran;Pollenfilter;Radio DAB+;Regnsensor;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Mandag-Fredag kl. 09:00 - 16:30

Lørdag kl. 10:00 - 14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Gjøvik.Tage Voldheim
Selger
Helge Jørgensen
Selger personbiler
Rune Amundsen
Selger
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger