2018 Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
44460Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn denne topp utstyrte Mondeo stasjonsvognen i Titanium utgaven for salg. Bilen er utstyrt med en sterk og fleksibel TDCi motor på hele 150hk. Motoren er koblet til den velkjente Powershift automatgirkassen, med denne motero og gir kombinasjonene er du garantert er behagelig kjøreopplevelse. I alle biltester får Mondeo toppkatakter for overlegne kjøreegenskaper. Mondeo er helt klart bilen for deg som stiller krav til komfort, utseende og utstyr. Mondeo er kjent for mange som den optimale familiebilen med sitt klasseledende bagasjerom og svært gode plass til alle i bilen. Har du behov for barneseter i bilen festes de trygt og enklet i ISO-FIX punktene i baksetet. Det er fortsatt meget god plass til den som sitter foran barnesetene. Men du trenger selvsagt ikke å være småbarnsforeldre for å sette pris på denne flotte bilen. Tøft utseende, høye ytelser, masse utstyr og klasseledende kjøreegenskaper kan vi alle sette pris p

Bilen fremstår som en fin bruktbil med normal bruksslitaje i forhold til kjørte km.

Første service ble utført i henhold til serviceprogrammet på

 • 33 030 km. 17.06.2020

Neste service vi etter serviceprogrammet være på 63 030 Km eller i Juni 2022. Bilen er utsyrt med et intelligent system som selv overvåker kjøremønster og vil varsle hvis det er nødvendig med service før "full intervall"

 • Adaptive LED hovedlys - kjøring i mørket blir aldri det samme igjen. Bilen registerer trafikken rundt seg og tilpasser bredde pg lengde på lysene på bakfrunn av dette. Lysene justeres i inntil syv vinkler og lysstyrker avhengig hastighet, dagslys, rattvinkel og avstand til andre trafikanter. Her er det det en god grunn til å glede seg til mørke høstkvelder igjen.

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • SYNC3 - med dette systemet kan du kontrollere musikk og mobiltelefon ved hjelp av enkel og direkte talestyring. Hvis for eksempel "Anne" er ført opp som en kontakt på din mobiltelefon, trenger du bare å si: “Call Anne”, og systemet vil ringe dette nummeret. Du kan også Speile tlf via Apple Carplay og Android auto.

 • Premium sound system med 12 høytalere inkludert en ekstra bass høytaler som er skjult i bagasjerommet. Dette er lydanlegget for entusiasten.

 • Nødhjelp er en potensielt livreddende del av SYNC3. Dersom det skulle skje en ulykke hvor kollisjonsputen utløses eller drivstoffpumpen slås av, kan denne tjenesten hjelpe deg å kontakte redningstjenesten. Systemet vil også kunne gi viktig informasjon, som GPS-koordinater, i tilfelle du ikke vet hvor du befinner deg eller du ikke er i stand til å gi denne informasjonen selv.

 • Parkeringssensorer foran og bak reduserer risikoen for kostbare skader ved manøvrering på trange parkeringsplasser.

Ryggekamera - For fulloversikt når du rygger. Bilen bredde og svingradius vises på hjelpelinjer på fargeskjermen. I tillegg til å være svært effektift for å unngå skader eller påkjørsler er dette et fantastisk hjelpemiddel når en kobler til en tilhenger.

 • Parkeringsassistent - er du redd for å lukeparkere har denne bilen utstyr som er midt i blinken for deg. Bilen leter selv opp luker for parkering. Når denne er funnet slipper du rattet og betjener kun pedaler. Bilen styrer og guider deg enkelt på plass i luken.

 • Stor 8" skjerm plassert sentralt i bilen - Her får du informasjon og bruker telefon, radio/musikk, varme og ventilasjon etc. Skjermen er et svært nyttig hjelpemiddel for en behagelig biltur.

-Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Tilhengerfeste avtagbart med en tilhengervekt på 2 000 kg.

 • Skiltgjenkjenning - et kamera leser skilt for hastighet og lagrer denne i et display i dashbordet. Du slipper dermed å huske hva som er gjeldende fartsgrense. Dette er et godt hjelpemiddel for å unngå fartsbøter.

 • Lanekeeper - et kamera leser filmarkeringene i veien og varsler deg via vibrasjoner i rattet hvis du krysser disse. Hvis du likevel ikke reagerer vil bilen varsle deg om at korrigerende tiltak er nødvendig.

 • Fjernstyrt dieselvarmer- Med et trykk på fjernkontrollen kan du starte en tilleggsvarmer som varmer både motor og kupe. Du har også mulighet til programere et starttidspunkt for vameren. Dette blir din beste venn på vinteren!

 • Oppvarmet frontrute - ørsmå nesten usynlige varmetråder smelter isen på ruten kort tid etter oppstart

 • Navigasjon - på multifunksjonsskjermen får du via piler og stemmeveiledning informasjon om kjørerute til ønsket destinasjon.

 • Nøkkelløst lås/start - her slipper du å bruke nøkkelen. Denne kan du oppbevare i lomme/veske etc. Bilen merker når nøklene er i nærheten og du kan låse opp og igjen døren via en knapp på dørhåndtaket. Inne i bilen er det knapp for start og stopp av motor.

Bilen leveres komplett med sommer og vinterhjul.

Er du ute etter en stor romslig stv med suverene kjøreegenskaper og god plass til en god pris bør du ta en nærmere titt på denne!

For ytterligere informasjon ta gjerne kontakt med oss direkte dag eller kveld:

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Vi gir gjerne et tilbud med din bil i innbytte.

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartner Santanderconsumer bank as.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut
KM-stand 44460 Km
Registrert dato 13/06/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 123 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer BT83288
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPCFJJ86619
Referanse f0670871-3467-40a0-915c-eda9428eb67c
NB - Payload 715

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 150hk Titanium aut

Kr 329 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Oppvarmet frontrute;Sommerhjul;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 08.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10.00-14.00Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger