2017 BMW X5 xDrive40e iPerformance 313hk

Kr 559 000

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Bensin/Elektrisitet
81350Km
1997
5

Detaljer

BMW X5 xDrive40e iPerformance 313hk

Kr 559 000

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått inn en barsking for salg. BMW xdrive plug-in hybrid. Er du på jakt etter en stor SUV med muligheten til å kjøre litt elektrisk kan dette være bilen for deg. Her får du en sterk benisn motor på 245 hk som jobber sammen med en elektrik motor på 113 hk som samlet gir deg en ytelse på 313 hk, slettes ikke værst! Bilen kommer i en flott sort metallic farge ( Black Sapphire) som kler bilen meget godt!

Vår X5 har elektrisk hengerfeste, som både er praktisk og lettvindt. Her får du muligheten til å slepe inntil hele 2 700 kg på hengerkula!

Vi anser vår X5 som en pen bruktbil med normal slitasje i henhold til alder og kilometer. Noe slitasje må påregnes. Bruktimportert 21.06.2017..

AV UTSTYR NEVNER VI NOE

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Elektrisk innfeldbart hengerfeste - to knappetrykk, og hengerfeste går automatsik inn og ut.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Oppvarmet ratt.

 • DAB

SLIK FUNGERER BMW xDRIVE BMW xDrive omfatter alle fordelene med bakhjulsdrift, som presis styring, nøytralt veigrep i svinger og et klart skille mellom drivkraft og styring. Den dynamiske stabilitetskontrollen (DSC) aktiveres først når det er nødvendig med en omfordeling av drivkraften, spesielt ved vanskelige kjøreforhold. Den registrerer selv den minste tendens til over- eller understyring. Motorkraften fordeles med inntil 100 % på for- eller bakakselen i løpet av et tidels sekund via girkassen og en elektronisk styrt lamellclutch. Deretter går motorkraften tilbake til den vanlige fordelingen på 40:60. Med BMW xDrive 4X4 utnyttes veigrepet optimalt av begge akslene. Din BMW akselererer dermed stabilt ut av kurvene.

Harman Kardon surroundlydsystem med kraftig 600-watts digitalforsterker (kan også ha modellspesifikk equalizer) har 16høyttalere inkludert sentralhøyttaler, DIRAC-signalbearbeidelse og surroundmodus som sørger for enestående lydopplevelser. Utstyret omfatter aluminiumsdeksler med logo på høyttalerne i speilkantene.

Navigasjonssystem Proffesional inkludert LCD fargeskjerm med delt skjermvisning og Proffesional radio med DVD-spiller har kartvisning i 3D. Systemet betjenes med iDrive-multikontrollen med touchfunksjon. Denne gjør det mulig å betjene iDrivesystemet på en intuitiv og komfortabel måte. Med den integrerte touchfunksjonen kan du skrive inn for eksempel adresser til navigasjonssystemet og eller telefonlisten med fingeren mens du følger med på trafikken.

Bilen er utstyrt med et elektrisk utsvingbart hengerfeste. Hengerfestet forsvinner under bakfangeren på bilen når det ikke er i bruk, og det er dermed ikke synlig når det er slått inn. Med ett enkelt trykk på hengerfesteknappen i bagasjerommet, kommer hengerfestet frem og er klar til bruk. Så er det bare å feste på tilhengeren og kjøre av gårde.

Panoramatak i glass med vindavviser og stor glassflate som kan åpnes og slipper lys og luft inn i bilen. Den fremste glassdelen kan åpnes elektrisk ved hjelp av vippefunksjon eller skyves bakover, samt at det finnes et deksel som kan dras for dersom du ikke ønsker overlys.

Bilen selges med 12 mnd eller 12 000 km bruktbilgaranti og leveres med 2 sett hjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

BMW X5 xDrive40e iPerformance 313hk

Kr 559 000

Inkl. omregistrering

Merke BMW
Modell X5
Variant xDrive40e iPerformance 313hk
KM-stand 81350 Km
Registrert dato 21/06/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 313 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 78 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2980 kg
Registreringsnummer BT65028
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN WBAKT010XH0W16053
Referanse 58475ead-4964-4a5b-856d-4f50ac0815cc
NB - Payload 675

Tilbehør bil

BMW X5 xDrive40e iPerformance 313hk

Kr 559 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;609 Navigasjon Professional;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;BT/ Handsfree;DAB Radio;Elektrisk bakluke;Elektrisk hengerfeste;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Frontkamera;Herman Kardon ;Keyless;Lakk - Metallic;Mørktonet glass;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Parkeringsassistent;Pre-Collision System;Rails;Ryggekamera;Skinnseter;Solskjermer sidevinduer bak;2TE Automatgir med girpadler på rattet;2VB DEKKTRYKKINDIKATOR;2VM Adaptive suspension package Comfort;402 Panoramasoltak i glass;508 Parkeringssensor (PDC) fram og bak;522 Xenonlys;6AG E Drive Services;6AK Connecteddrive services;6UH Trafikkinformasjon;710 M Sportsratt i skinn;775 BMW Individual antrasitt taktrekk;8TF Active Protection For Pedestrians;8TG Anti-Theft System;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Midtarmlene;Parkeringssensor foran og bak;Radio/cd spiller;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Tåkelys foran;USB;Vi tar forbehold om feil i annonsen;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter;Xenonlys

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Jessheim.

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger