2019 Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 355 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin
11000Km
999
5

Detaljer

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 355 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår Focus Active demobil! Dette er en fantastisk flott stasjonsvogn med den nye generasjonen Focus. Her får du masse utstyr, romslig og god plass, meget gode kjøreegenskaper og en drivstoffvennlig motor med automatgir. Med stasjonsvogn har du plass til både kofferter og bur, alt ettersom hva du har behov for.

Utseende: Active versjonen byr på høyere bakkeklaring og mer plass enn noen gang. Dette er en robust bil med økt sittehøyde og utvidede hjulbuer, dette vil gi deg enklere håndtering i alle typer terreng. Med Designpakke 2 får du med adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonet glass og 18’ alufelger. Bilen har et tøft og sportslig utseende. I farge Metropolis White gir dette en litt mer kremhvit farge, og passer godt til denne bilen.

Motor: Fords populære EcoBoost motor med bare 1,0 liter gir deg en veldig stillegående motor og lavt drivstofforbruk, men fortsatt nok kraft der du trenger det. Med 8-trinns girkasse får du en bil som alltid ligger i riktig turtall og som gir deg moment med en gang.

Førermiljø: Meget komfortable seter som er gode å sitte i. Med mange manuelle justeringsmuligheter kan får du god støtte i både lår og korsrygg, samt at du lett finner din favorittposisjon. I det nye designet til Focus har du full kontroll over alle knapper og betjeninger, og den store berøringsskjermen i midten står godt plassert i midten av dashbordet. Et rent og oversiktlig interiør. Bilen har Head-Up-Display, som gir deg all nødvendig informasjon rett i frontruta. Midtarmlene kan justeres slik at du alltid sitter godt. Seter foran, rattet og frontruten er oppvarmet. B&O Play byr på en flott lydopplevelse i bilen, som sammen med god lydisolering skaper en rolig og behagelig atmosfære.

Førerhjelpssystemer: Denne bilen har det meste. Her får du blant annet adaptiv cruisekontroll med køassistent, som også justeres seg etter fartsgrensen på vegen du kjører på. Filassistenten lar deg slippe rattet inntil 10 sekunder. De automatiske fjernlysene lager masker etter motgående trafikk, slik at fjernlysene alltid kan stå på. Bilen har parkeringssensor bak og ryggekamera.

Tilkobling: Bilen har FordPass Connect som gjør at du kan fjernstyre bilen rett fra en app på din telefon. Her kan du starte motoren, finne bilen på kartet og låse dørene. Bilens berøringsskjerm lar deg koble til med Bluetooth, USB, Apple Carplay eller Android Auto.

Hjulsett: Komplette sommer- og vinterhjul følger med. Originale Ford felger på begge hjulsett. Piggfrie vinterdekk.

Eierhistorikk: Solgt ny på Sulland Elverum og disponert som demobil.

Service: Bilens serviceintervall er 2 år / 30.000km. Dette vil si at førstegangsservice skal tas i juni 2022 eller ved 30.000km. Lenge til neste!

Kom innom for å prøvekjøre denne flotte bilen!

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Bruktbilansvarlig: Magnus Weme Mob: 91649100

Mazda/Hyundai ansvarlig: Snorre Enger Mob: 41660370

Skoda ansvarlig: Andreas Holmsen Mob: 48292191

Ford ansvarlig: Stian Holen Mob: 91129496

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

  • Skibokser fra Packline og Thule
  • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
  • Ettermontering av tilhengerfeste
  • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
  • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
  • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
  • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Vi tar forbehold om feil i annonsen!

Effektiv handel: Hele salgsprosessen er effektiv og vi ordner kjapt med finansiering og forsikring, slik at du får med deg bilen samme dag! Alt du trenger er å ta med deg brikke eller mobil til BankID. Bor du langt unna ordner vi hele prosessen digitalt.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter. Vi ordner med lån på dagen og digital signering. Husk BankID!

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 355 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Active aut
KM-stand 11000 Km
Registrert dato 21/07/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 999
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 126 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1970 kg
Registreringsnummer HB85817
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0PXXGCHPKY74709
Referanse 3e85fae2-787e-4480-9c43-e900f158c1d4

Tilbehør bil

Ford Focus 1,0 EcoBoost 125hk Active aut

Kr 355 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll ;Automatgir;DAB radio;Head-up-Display (HUD);Komplett servicehistorikk;Komplette sommer- og vinterhjull;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;Appstyring;FordPass Connect;Lane assist;Lys assistent ( automatisk blending);Parkeringsassistent;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran;Skvettlapper bak;Skvettlapper foran

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 07:30 - 16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10:00 -14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler i Elverum.Magnus Weme
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger