2018 Ford Ranger DC Wildtrak X 3,2L Tdci 200hk

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
60400Km
3127
4

Detaljer

Ford Ranger DC Wildtrak X 3,2L Tdci 200hk

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Ford Ranger Wildtrak X er nå for salg hos oss! Dette er en ganske unik modell, som kun var tilgjengelig i en begrenset periode. Bilen har noe annet ektrausttyr som du kan se en oversikt over lenger ned. Super flott Preformance blue. som kler bilen utrolig godt, med 18 `` sorte alufelger er dette en bil som kommer til å snu hoder.

Vår Ranger er utstyrt med den populære 3,2L motoeren på 200 hestekrefter, det kommer godt med når man kan trekke inntil 3 500 kg på hengerkula!

Vi anser denne bilen som en velholdt bil med normal sliyasje i henhold til alder, kilometer og bruk. Finnes noen småriper og steinsprut, ellers ser bilen topp ut!

WILDTRAK X UTGAVEN INNEHOLDER

 • HELSORTE SKINNSETER
 • SORT RULLEDEKSEL
 • SORTE STIGTRINN / SPEIL
 • PREFORMANCE BLUE ( Kun i denne typen.)
 • SORT GRILL

SERVICE INFORMASJON

 • 22.11.2019 - 30 769 km.

 • Ny service utføres hos oss før levering.


Arbeider smartere og hardere Ford Ranger er bygget med et klart formål – få jobben gjort. Europas mestselgende pickup har mer teknologi enn noen gang, og den hjelper deg å arbeide smartere. Avanserte systemer inkludert trafikkskiltgjenkjenning, filskiftevarsler og parkeringssensorer hjelper deg å følge med på hva som skjer rundt deg og gjør deg tryggere på veien. Annen teknologi som bakkestartassistanse, hill descent control og aktiv parkeringshjelp bidrar til å gi deg full kontroll over bilen.

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Motor & kupevarmer / Webasto m/fjernkontroll.

 • Rullbart plandeksel.

 • Panserbeskyttelse.

 • Frontbøyle.

 • DAB +

Motoren er koblet til godt tilpasset automatgirkasse med høy og lavserie som sørger for topp kjørekomfort under alle forhold. Du kan enkelt koble inn lavserie ved kun å vri på en bryter . Med automatgir og lavserie har du full kontroll i krevende situasjoner og terreng. Ikke la deg lure av andre løsninger hos konkurenter til Ranger, En pick up SKAL ha lavserie!!

Oppsummert får en unik Ranger i Preformance Blue, som i dag kun er mulig å få på Ranger Raptor! Hel og fin bil, med sterk og villig motor. Er du på jakt etter en anderledes Ranger? da burde du ta en næremere titt på denne! Selges med resterende nybil garanti frem til 27.11.2023 eller 200 000 km og levres med 2 sett aluhjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Ford Ranger DC Wildtrak X 3,2L Tdci 200hk

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Ranger
Variant DC Wildtrak X 3,2L Tdci 200hk
KM-stand 60400 Km
Registrert dato 27/11/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 3127
Motorkraft 200 HK
Karosseri type Pickup
CO2 utslipp 231 g/km
Farge Blå
Dører 4
Seter 2
Drivstoff Diesel
Vekt 3270 kg
Registreringsnummer CV91238
Kjøretype 4x4
Biltype Varebil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN 6FPPXXMJ2PJU88690
Referanse ad97d606-9065-4b17-beb9-0cf1bfe1ca4b
NB - Payload 923

Tilbehør bil

Ford Ranger DC Wildtrak X 3,2L Tdci 200hk

Kr 418 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;18`` sommerhjul;Adaptiv Cruisecontroll;Alu felger (vinter);Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;BT/ Handsfree;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;El justerbart førersete;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Hengerfeste;Lakk - Metallic;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Pre-Collision System;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenning;Skinnseter;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;El. vindu foran og bak;ESP - antiskrens;Kompl. sommer - og vinterhjul;Koppholdere;Midtarmlene;Oppvarmede speil;Oppvarmede spylerdyser;Parkeringssensor foran og bak;Reservehjul/dekk;Skinnratt;Startknapp;USB;Vi tar forbehold om feil i annonsen;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger