2020 Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
5000Km
2360
5

Detaljer

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår demonstrasjonsbil av den meget attraktive ladbare hybriden Outlander PHEV i utstyrsgrad Instyle+.

Bilen ser flott ut med kombinasjonen Amethyst black med mørktonede ruter og sporty seter i sort skinn.

Outlander PHEV har tatt markedet med storm og har i lengre tid vært den mestselgende ladbare hybriden. Det skjønner vi veldig godt. Med plass som en romslig stasjonsvogn, høy bakkeklaring, 4x4, automatgir, masse utstyr, suverene kjøreegenskaper og et fantastisk uteende så er dette en vinner! I motsetning til sine konkurenter har PHEV et stort batteri og to kraftige el motorer som sørger for at dette ikke bare er en bløff, men du har en reel effekt av å velge en hybrid.

Bilen har en oppgitt kjørelengde på 45 km. på oppladet strøm, dette vil selvsagt variere under forskjellige forhold men det er mulig å oppnå et svært gunstig snittforbruk med denne.

Denne bilen er nesten ny og har 7 års garanti/140000 km fra førstegangsregistrering.

Instyle+ modellen er fullspekket med utstyr som gjør en hver tur til en fornøyelig opplevelse. Vi trekker frem noen av fordelene med denne bilen:

 • Sylskarpe LED kjørelys. Ikke bare gir de et meget godt lys men de bruker også svært lite energi slik at du får lengre rekkevidde på strøm.

-Navigasjon på bilens multiskjerm via din smarttelefon. Du stømmer enkelt kart og navi ut på skjermen. Med denne løsningen har du alltid oppdaterte kart.

 • Ryggekamera og parkeringssensorer foran og bak gir deg både audio og visuell informasjon når du parkere bilen, dette er med å gjøre parkering til en lek og reduserer sjansen for kostbare skader.

 • Meget behagelige seter i sort skinn skinn med elektrisk justering av førerstolen

 • Automatisk bakluke - ved å trykke på en knapp på bakluken eller på nøkklen vil bakluken automatisk åpne eller lukkes. Et smart hjelpemiddel når du har hendene fulle av feks handleposer.

 • Automatisk to-sone klimaanlegg - Med denne funksjonene kan det stilles inn forskjellig temperatur for fører og passasjer. Klimaanlegget filtrerer effektivt ut fuktig luft og fjerner dugg fra rutene.

 • Adaptiv cruisecontrol - via et kamera i frontruten overvåker systemet farten til kjøretøyet foran foran. Bilen avpasser selv avstand og fart og bremse eller akselererer i takt med bilen. I kombinasjon med powershift automatgir gir dette en meget behagelig og avslappet kjørestil.

 • Mitsubishi Remote Control- Med en App du laster inn på din smarttelefon kan du enkelt styre varmeapparatet i bilen. du kan med andre ord starte en forvaming av kupeen på bilen. Nyt å komme til varm bil med isfrie ruter i vinter! En annen unik funskjonalitet for dette systemet er at du kan starte kjøling om sommeren. Dette er en svært praktisk funksjon for de som har hund i bilen.

-DAB+ Radio er en selvfølge på en ny moderne bil. Her har du et stort utvalg kanaler med krystallklar lyd fra lydanlegget fra Mitsubishi power sound system på 510 W og 8 høytalere

 • Tøffe 18" Felger på sommerdekkene og 17" Aluminiums felger med Conti piggfrie dekk på vinteren.

 • LDW - Filskiftevarsler er med å holde sikkerheten på topp. Skulle du være uoppmerksom og krysse kantstripene på veien så vil bilen gi et varsel slik at du har mulighet til å korrigere før det er for sent.

-ISO-FIX festepunkter sørger for enkel og trygg montering av barneseter.

 • Avtagbart tilhengerfeste. Med denne kan du trekke tilhenger helt opp til 1500 Kg

 • Bilen har selvsagt mulighet for å normallading og hurtiglading.

Er du på utkikk etter en SUV med topp egenskaper og som er skånsom mot miljøet bør du ta en titt på denne!

Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat.

Selger: Øyvind Fosmo 416 22 481

Selger: Finn Olav Bø 900 22 480

Daglig leder: Ole Marius Kamp Nilsen 995 72 607

Hos oss får du dessuten noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos våre samarbeidspartner Santander consumer bank as.

Snakk med oss for et skreddersydd tilbud til din nye bil !

Spesifikasjoner

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

Merke Mitsubishi
Modell Outlander PHEV
Variant Instyle+ 2,4 224hk
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 29/09/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 2360
Motorkraft 224 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 40 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2390 kg
Registreringsnummer HT24251
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN JMBXDGG3WLZ020442
Referanse b755b13b-524b-4790-89d9-8f2241c57c57
NB - Payload 345

Tilbehør bil

Mitsubishi Outlander PHEV Instyle+ 2,4 224hk

Kr 479 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;DAB+;El Bakluke;El justering førersete;Hengerfeste;LED lykter;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnseter;USB inngang radio;Automatgir;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Sommerhjul;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 08.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10.00-14.00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Lillehammer.Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger