2015 Kia Soul EV Exclusive

Kr 134 000

Inkl. omregistrering

2015
Automat
Elektrisitet
50000Km
0
5

Detaljer

Kia Soul EV Exclusive

Kr 134 000

Inkl. omregistrering

Om denne bilen: Vi har nå fått inn en fin utgave av Kia Soul EV med Exclusive utstyrspakke. Bilen er solgt ny i Norge og er pent ivaretatt! I tillegg har bilen lav kilometerstand. Med tøffe røde detaljer gjør bilen seg godt ut i trafikkbildet.

Er du ute etter en elektrisk bil for pendling fra og til jobb, samt rundt i byen er dette en bil du burde se nærmere på. Her kjører du meget billig, samtidig som du får masse komfort.

Her får du en velutstyrt bil med gode kjøreegenskaper, god kvalitet og en god del plass. Bilen ligger behagelig på vegen og føles kvikk og lettkjørt.

Bilen tar hurtiglading med Chademo, og byr på et fornuftig forbruk kombinert med kjapp ladetid. Rekkeviddemessig vil du kunne forvente at bilen går cirka 10-14 mil på vinterstid, og 17-18 mil i sommerhalvåret. Dette vil uansett kunne påvirkes av kjørestil og vegen du kjører på. Det følger med ladekabel til bruk på stikkontakt.

Du sitter litt opp i denne bilen og får samtidig en veldig god oversikt over trafikkbildet gjennom det store frontvinduet.

Parkeringssensorer foran og bak bidrar til en enkel parkering. Her får du tydelige lydsignaler når du nærmer deg en gjenstand enten om du rygger, lukeparkerer eller skal komme langt nok inn i garasjen.

Bilen har nøkkelfri start og stopp. Dette betyr at du kan ha nøkkelen i lommen, og låse opp bilen ved å bare ta i dørhåndtaket. Bilen starter du opp med knapp innvendig.

Parkeringen blir enklere med ryggekamera. Her får du enkel oversikt over hva som skjer i omgivelsene bak bilen.

Skinnsetene byr ikke bare på et flott utseende, men er også gode å sitte i. Skulle du ha barn i baksetet som søler er det også enklere å vaske opp.

Utover dette har bilen også oppvarmet ratt, navigasjon, bluetooth og DAB. Det er både varme og kjøling i seter foran.

Med lang garanti fra Kia har du fortsatt et par år igjen med trygghet. Kom innom for å se nærmere på denne flotte bilen!

Hjulsett: Komplette sommer- og vinterhjul følger med. Originale KIA felger på begge hjulsett. Piggfrie og relativt nye vinterdekk! Disse holder lenge. Sommerdekk har også god dekkdybde.

Service er utført:

 • 22.07.2016 på 10936 km
 • 29.08.2018 på 27844 km
 • 29.05.2019 på 33267 km
 • 28.05.2020 på 38941 km

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Bruktbilansvarlig: Magnus Weme Mob: 91649100

Mazda/Hyundai ansvarlig: Snorre Enger Mob: 41660370

Skoda ansvarlig: Andreas Holmsen Mob: 48292191

Ford ansvarlig: Stian Holen Mob: 91129496

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Vi tar forbehold om feil i annonsen!

Effektiv handel: Hele salgsprosessen er effektiv og vi ordner kjapt med finansiering og forsikring, slik at du får med deg bilen samme dag! Alt du trenger er å ta med deg brikke eller mobil til BankID. Bor du langt unna ordner vi hele prosessen digitalt.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter. Vi ordner med lån på dagen og digital signering. Husk BankID!

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Kia Soul EV Exclusive

Kr 134 000

Inkl. omregistrering

Merke Kia
Modell Soul EV
Variant Exclusive
KM-stand 50000 Km
Registrert dato 26/06/2015
Girkasse Automat
Motorkraft 111 HK
Karosseri type Combi-Coupé
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 1960 kg
Registreringsnummer EL68523
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN KNAJX81EFF7003938
Referanse 0a8a61da-0021-465d-afbc-03357c44d0d9
NB - Payload 395

Tilbehør bil

Kia Soul EV Exclusive

Kr 134 000

Inkl. omregistrering

Annet
Automatgir;DAB radio;Komplett servicehistorikk;Komplette sommer- og vinterhjull;Navigasjonssystem;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;Skinnseter;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Radio/cd spiller;Sentrallås;Skinnseter;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 07:30 - 16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10:00 -14:00Magnus Weme
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger