2018 Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
138440Km
1997
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå for salg den populære familiebilen Ford Mondeo! Dette er en titanium utgave med den rette motoren på 180 hk og firhjulsdrift.. Her får du egentlig i pose og sekk. Du får en romselig bil med god plass til alle, bagasjerommet er stort og praktisk og tilslutt får du 4x4 som gjør livet enklere på vinterføre og bratte bakker.

Bilen ble levert i fargen Magnetic og som er en takknemlig og flott farge, dette er noe av grunnene til at dette er den mest solgte fargen av alle modeller Ford produserer. Vår Mondeo har en god utstyrs grad, som vist litt lenger ned.

Vi anser denne bilen som hel og pen med normal slitasje i henhold til alder og kilometerstand. Noe steunsprang o.l må påregnes. Bilener inne til en takst vurdering hvor evt nødvendige reperasjoner vil bli utført.

SERVICE INFORMASJON

 • 07.09.2018 - 29 604 km.

 • 31.05.2019 - 58 622 km. (Ink girolje.)

 • 20.12.2019 - 88 990 km.

 • 28.08.2020 - 120 362 km. (Ink girolje.)

 • Neste planlagte service er 28.08.2022 eller 150 000 km.

Fjern is og dugg raskt fra frontruten Denne smarte funksjonen får deg raskt av sted på kalde morgener. Trykk på en knapp og tynne tråder vil varmes opp for å fjerne is og dugg på frontruten, samt fjerne frost på viskerne. Systemet virker raskt, selv om det er kaldt ute.

Strømuttak I tillegg til to 12-volts strømkontakter kan du også velge et 230-volts strømuttak (ekstrautstyr): ideell for lading av enhetene dine når du er på farten, uten behov for spesielle adaptere.

VI FREMHVER FØLGENDE UTSTYR PÅ VÅR MONDEO

 • Parkeringssensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 3 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Cruise control - via knappene på rattet, holder bilen ønsket hastighet.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Easy fuel - glem bensinlokket, her er det klat for påfylling.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Oppvarmet ratt.

 • Hengerfeste.

 • SYNC 3.

 • DAB +

Oppsummert får du en flott familiebil med god plass og mye utstyr. Bilen har noe lenger kilometer en normalt, det fremgår i en lavere og gunsigere pris! Servicer er fulgt etter anbefalte intervaller og har dermed komplett historikk. Selges med 12 mnd eller 12 000 km bruktbilgaranti og leveres med 2 sett hjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut
KM-stand 138440 Km
Registrert dato 28/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 179 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 137 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2330 kg
Registreringsnummer CV87214
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN WF0FXXWPCFHC13762
Referanse a8bffdec-f5ed-45f5-9090-4404b2b0f30d

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 TDCi 180hk Titanium AWD aut

Kr 299 500

Inkl. omregistrering

Annet
10-veis el.fører sete med minne.;10-veis el.passasjer sete.;Adaptive hovedlys m/ Ford dynamiske LED lys;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;BT/ Handsfree;Cruisecontrol;DAB+;Dieselvarmer m fjernkontroll;El Bakluke;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Innfellbart hengerfeste;Lakk - Metallic;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Parkeringsassistent;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Trafikkskilt-gjenkjenning;17" sommer dekk på alu felg;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernlysassistent;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Start-knapp;Startsperre;Takrails;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger