2018 Honda Civic 1,5 Executive aut

Kr 296 000

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Bensin
14050Km
1498
4

Detaljer

Honda Civic 1,5 Executive aut

Kr 296 000

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn et ganske skjeldent syn på norske veger, Honda Civic. Detter er en bil som har overrasket oss! Med sitt elegante utseende, nyeste teknologier og meget god kjørekomfort. Bilen har dessuten en meget effektiv og sprek bensinmotor med 182 hk, som er mer en nok her til lands.

Når det kommer til fargen, er denne også ganske unik. Fargen kan best beskrives som en mørk rød/brun metallic farge som har en elegant preg. Dette er en bil som burde prøvekjøres, en bil som har fått alt for lite fokus blant alle bilene!

Vi anser denne bilen til å ha mindre en normal slitasje i henhold til alder og kilometer. Bilen fremstår som meget pen. Noe slitasje må påregnes.

Honda Civic representerer alt det Honda står for av innovativ tenking og skapekraft. Ikke er den bare vakker og se på,den gir deg en kjøreopplevelse utenom det vanlige med en unik kombinasjon av komfort og sportslige kjøreegenskaper.

SERVICE INFORMASJON

 • 25.05.2020 - 10 244 km.
 • Neste periodiske kjørekontroll er 31.05.2022.

CMBS. Collision Mitigation Braking System. Dette er et antikollisjonssystem som virker i hastigheter over 30 km.t. Kommer du for fort og for tett inn på forankjørende bil, vil systemet stramme beltene, varsle med lyd og lys, og også begynne å legge på brems.

AV UTSTYR PÅ DENNE UNIKE BILEN FREMHEVER VI

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Skinnseter - setter et eksklusivt preg på bilen, samtidig gjør det rengjøringen til en lek.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Blindsonevarsling.

 • Trødløs lading.

 • DAB +

Kort oppsummert får du en ganske unik og elegant sedan, med mye utstyr og meget god kjørekomfort. Her har du muligheten til å anskaffe deg en bil som overrasker på mange områder. Sprek bil med lav kilometer med lang nybilgaranti igjen. Her mener vi du får MYE bil for pengene!! Leveres med 2 sett hjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Honda Civic 1,5 Executive aut

Kr 296 000

Inkl. omregistrering

Merke Honda
Modell Civic
Variant 1,5 Executive aut
KM-stand 14050 Km
Registrert dato 17/12/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1498
Motorkraft 182 HK
Karosseri type Sedan
CO2 utslipp 130 g/km
Farge Rød
Dører 4
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1770 kg
Registreringsnummer DR58505
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN NLAFC1680JW000483
Referanse 01ad2bf4-eba9-4727-9316-bc3ca0844b09
NB - Payload 362

Tilbehør bil

Honda Civic 1,5 Executive aut

Kr 296 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;Active city stop;Adaptiv cruisekontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;Blindsoneinformasjon i speil;BT/ Handsfree;DAB+;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Lakk - Metallic;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Pre-Collision System;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjennkjenning;Skinnseter;TRÅDLØS LADER;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Bagasjeromsmatte;Beltevarsler;Blinklys i speil;Cross Traffic Alert;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektrisk soltak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fabrikkmontert alarm;Fjernlysassistent;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Konstant fartsholder;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lane Keeper;LED-lys foran;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede bakseter;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger