2016 Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 458 900

Inkl. omregistrering

2016
Automat
Diesel
55905Km
1997
5

Detaljer

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 458 900

Inkl. omregistrering

Særdeles pen og velholdt Ford Edge selges. Bilen har hatt kun 1 eier, og den har tatt meget godt vare på bilen. Siste service er utført 26.10.20 på 54.542 km, det ble da også skiftet olje på girkassa (det er meget viktig at skiftintervallene på disse girkassene overholdes). Den er EU- godkjent til 31.05.22. Alle servicer på bilen er fulgt ved vårt merkeverksted og det er også utført lakkforsegling på den. Det er farlig å kalle en bruktbil "strøken", men denne bilen er noe i nærheten av det- tatt alder og kilometerstand i betraktning.

Ford Edge er en meget behagelig bil å kjøre. Den har meget god komfort og fine kjøreegenskaper. Den 210 hk sterke TDCi motoren fungere til de langt fleste behov og gjør bilen artig å kjøre. Denne bilen er i tillegg utstyrt med det meste av hva du måtte trenge i en bil. Vi henviser til utstyrslista for detaljer, men vil trekke fram at den har:

Adaptiv cruisecontroll- tilpasser seg farten til kjøretøyet foran. Du stiller inn ønsket fart, hvis du når igjen noen som kjører saktere enn dette, vil bilen automatisk bremse ned farten, slik at den følger bilen foran (fint å ha ved f.eks. køkjøring)

Handsfree med bluetooth - her kobler du opp din mobiltelefon til bilens system. Via radioen i bilen snakker du i telefonen - helt lovlig.

Skiltgjenkjenning- "leser" fartsskiltene du passerer langs veien, og viser disse i dashbordet på bilen. Dette gjør at du hele tiden har oversikt på aktuell fartsgrense.

El. åpning/ lukking av bakluka. Åpnes ved å trykke på en knapp, eller sveipe foten under støtfangeren. Fint å ha når du f.eks kommer med "hendene fulle" og skal ha noe inn i bagasjerommet.

Ryggekamera- sier seg vel selv at er kjekt å ha, men det er spesielt greit når du er alene, og skal koble henger/ campingvogn til bilen. Her kan du da sikte deg inn, og rygge kula rett under draget.

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
[email protected]

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 [email protected]

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 [email protected]

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 458 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Edge
Variant 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut
KM-stand 55905 Km
Registrert dato 30/12/2016
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 209 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 149 g/km
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2555 kg
Registreringsnummer HJ99655
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN 2FMTK4K38GBC02532
Referanse 2cb7ca04-5dee-4a36-8f72-f84c67701a79
NB - Payload 606

Tilbehør bil

Ford Edge 2,0 TDCi 210hk AWD Titanium aut

Kr 458 900

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;El Bakluke;El.innfellbare sidespeil;Ford Easy-fuel;Ford SYNC og nødhjelpsassistanse;Keyless;Navigasjon med touchscreen;Skinninteriør;Visker/Spyler bakvindu;8- veis el. justerbar førerstol m. minne;8- veis el. justerbar passasjerstol;ABS bremser;Activ City Stop;Adaptiv cruisecontrol;Adaptive kjørelys;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Autolys;Automatgir;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;AUX kobling;Avtagbart hengerfeste;AWD;Bagageroms-trekk;Bagasjeromsmatte;Blindsonevarsler;Blinklys i utvendige speil;Cruisekontroll/fartsholder;Dekktrykkssensor;El speil med varme;El. vindu foran og bak;Elektrisk parkeringsbrems;ESP - antiskrens;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Fjernstyrt sentrallås;Handsfree bluetooth/stemmestyring;Innstegsbelysning;Isofix barnesetefesting;Justerbart ratt;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Koppholdere;Lanekeeper- filholdingssystem;LED-lys foran;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Metallic lakk;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Mørktonet glass;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmet frontrute;Parkeringsassistent (parkerer selv);Parkeringssensor foran/bak;Pollenfilter;Pre-kollisjonsassistent;Premium Soundsystem;Programerbar diesel motor-/kupévarmer m fjernkontroll;Radio DAB+;Regnsensor;Servostyring;Skinnseter;Sommerhjul;Sony DAB Radio/CD;Start-knapp;Startsperre;Takrails;Trafikkskiltgjenkjenning;USB-tilkobling;Utetemp måler;Uttak for AUX;Varme i seter;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 08:00–17:00

Lørdag: 10:00–14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Kongsvinger.

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512Ole Jonny Branes
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger