2019 Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Bensin/Elektrisitet
5000Km
1999
5

Detaljer

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Om denne bilen: Flott utgave av populære Ford Mondeo med hybridmotor er nå til salgs hos oss. Bilen er tidligere administrasjonsbil hos oss som er godt ivaretatt og pent kjørt. Bilen ble førstegangsregistrert i juni 2020!

Med lav kilometerstand og lang gjenværende nybilgaranti får du en nesten ny bil til lavere pris. Her får du mye bil for pengene, med både komfort og en utseendemessig pen bil! Fremstår som et trygt og fornuftig bruktkjøp.

Bilen byr på en drivstofføkonomisk hybridmotor som bidrar med batterieffekt i lavere hastigheter og ved akselerasjon. Resultatet er at du har et godt moment og 187 hestekrefter, som samtidig sikrer lave kostnader og lave utslipp.

Kjøreegenskapene til denne bilen er meget gode, og bilen ligger godt på vegen under alle kjøreforhold. Her får du en stabil bil med presis styring.

Med 10-veis justering av førersetet sitter du godt, og det er en meget komfortabel bil å kjøre enten det er lange turer langs motorvegen eller korte butikkbesøk. Midtarmelene gir deg solid støtte, og rattet kan justeres med god lengde mot føreren. Resultatet er en god sittestilling enten du er høy eller lav. Passasjersetet har også elektrisk justering.

Med parkeringssensorer foran, bak og på sidene, samt ryggekamera og parkeringsassistent som parkerer bilen selv får du god hjelp ved trange lukeparkeringer.

Hengerfeste hvor du kan trekke opp til 750 kg. Elektrisk innfellbart.

Romslig plass til alle passasjerer i kupeen.

Bagasjerommet er dypt og gir deg plass til det meste du trenger i hverdagen. Bilen har også skiluke som sikrer muligheten til å dra på hyttetur.

Bilen har Citypakke Premium, som inneholder Sony navigasjon med DAB, Premium sound system med 12 høyttalere, USB, ryggekamera og parkeringsassistent med sensorer foran, bak og på sidene.

Med teknologipakke får du elektrisk bakluke og dynamiske LED lys.

Bilen er ellers godt utstyrt og gir deg alt du trenger, og har blant annet:

 • Adaptiv cruisekontroll
 • Elektrisk bakluke
 • Oppvarmet frontrute
 • Nøkkelfritt start og opplåsing
 • Stor Touchskjerm med Sync 3
 • Seter med semsket skinn
 • El innfellbare speil

Hjulsett: Komplette sommer- og vinterhjul følger med. Piggfrie vinterhjul. Originale Ford felger på begge hjulsett.

Eierhistorikk: Bilen er disponert av Sulland Elverum som tidligere administrasjonsbil.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Magnus Weme 91649100 Bruktbilansvarlig Snorre Enger 41660370 Mazda/Hyundai ansvarlig Andreas Holmsen 48292191 Skoda ansvarlig Stian Holen 91129496 Ford bilselger

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi tar forbehold om feil i annonsen.

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter. Vi ordner med lån på dagen og digital signering. Husk BankID!

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Mondeo
Variant 2,0 iVTC Hybrid Titanium
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 30/06/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1999
Motorkraft 188 HK
Karosseri type Stasjonsvogn
CO2 utslipp 103 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 2260 kg
Registreringsnummer HB85813
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPCHKK23165
Referanse ac14c01d-f1d2-4cbf-b254-8252d94fd8fd

Tilbehør bil

Ford Mondeo 2,0 iVTC Hybrid Titanium

Kr 365 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll ;Automatgir;DAB radio;Hengerfeste;Komplett servicehistorikk;Komplette sommer- og vinterhjull;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Memory på førersete;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 07:30 - 16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10:00 -14:00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler i Elverum.Magnus Weme
Bruktbilansvarlig
Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger