2020 Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 579 500

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Diesel
11000Km
1995
5

Detaljer

Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 579 500

Inkl. omregistrering

Vi skal bytte ut vår administrasjonskjørte Kuga. Dette er en den knalltøffe ST-Line varianten med fokus på sportslig design men uten at det går ut over komforten i bilen. Dette er den helt nye 2020 modellen, her er alt nytt. Dette er ikke en facelift fra 2019 modellen. Ford har selvsagt tatt vare på alle de gode kvalitetene Kuga har hatt i en årrekke men bilen er nå tatt til et nytt nivå. Her finner du det siste av teknologier og sikkerhetsutstyr. Nye Kuga har også vokst i størrelse og har utmerket plass i baksetet og et romslig og godt bagasjerom.

En ting som er tatt vare på fra forrige modell Kuga er den rause hengervekten på hele 2100KG, dette begynner å bli sjelden vare i disse hybrid og el tider. Bilen er midt i blinken for deg som trekker vogn eller har en større tilhenger. Med en sterk 190hk motor og en smidig automatgirkasse så er bilen super både i by og på landevei. Vi oppfordrer til å ta en tur innom oss for å prøve hvis du er i markedet for en slik bil.

Vår kuga har et imponerende utstyrsnivå, vi trekker frem høydepunktene:

  • HeadUp display -8" Touchskjem som styrer klima, lyd, Ryggekamera osv. -12,3"digitalt instrumentpanel som ertatter vanliig speedometer. Gode tilpassingsmuligheter. -SYNC 3 med navigasjonsystem -Apple play/Android Auto -Oppvarmet ratt
  • Varme i baksetene -Delskinnseter -Ryggekamera
  • Parkeringsassistent -Adaptiv cruisekontroll m/avstandsvarsling -Trafikkskiltgjennkjenning -Automatiske LED hovedlys -Motor og kupévarmer m/ fjernkontroll (Webasto)
  • Elektrisk bakluke m/ fotsensor
  • BLIS (Blindsonevarsling)
  • Filsentreringsassistent, sammen med adaptiv cruiskontroll er dette helt supert!
  • Elektrisk innfelbart hengerfeste
  • ISO FIX fester for barneseter er selvsagt på plass.
  • Ford Pass Connect APP som lar deg fjernstarte bilen, betjene låsene, se hvor bilen er, service info med mer.
  • Bilen er avbildet på de nye vinterhjulene med testvinneren Continental piggfri og originale Ford alufelger.

Er du i markedet for en SUV med masse utstyr, god bakkeklaring, et godt AWD system, automatgir og en økonomisk dieselmotor så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Hos oss får du også tilbud på noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil !

Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige og Enter forsikring.

Vi tilbyr også konkuransedyktige betingelser på finansiering fra 0,- kontant og opp mot 10 års nedbetalingstid hos vår samarbeidspartner Santander consumer bank as.

Vi gir gjerne et tilbud med din bil i innbytte

Ta kontakt med en av våre selger for avtale om visning og prøvekjøring.

Spesifikasjoner

Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 579 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Kuga
Variant 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut
KM-stand 11000 Km
Registrert dato 30/07/2020
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1995
Motorkraft 190 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 129 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2245 kg
Registreringsnummer HT24123
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0FXXWPMFLR80895
Referanse 751f72ff-49c6-4440-b1ca-1b987542b14b
NB - Payload 510

Tilbehør bil

Ford Kuga 2,0 EcoBlue 190hk ST-Line AWD aut

Kr 579 500

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll;Adaptive og blendfrie LED hovedlys;Aktiv kollisjonsforhindring;Aluminiumsfelger;Antispinn;Audiostreaming;Automatgir;Bakluke - automatisk åpning/lukking;Bluetooth handsfreesystem;DAB+;Delskinn;Dieselvarmer m fjernkontroll;Filskiftevarsler;Firehjulstrekk;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);Ford SYNC 3;Førerinfosystem med farger;Head-up display;Hengerfeste;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Laneassist;LED kjørelys foran & bak;Midtkonsoll med armlene;Multifunksjonsratt;Mørkt farget glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødhjelpsassistanse;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet ratt;Oppvarmet speil;Parkeringsassistent;Parkeringsensor bak;Parkeringsensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Ryggekamera;Skinnratt;Takrails;Tonede ruter;Varme i bakseter;Varme i seter;ABS bremser;Aut.dim midtspeil;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;El innfellbare speil;Elektrisk heving av vinduer foran/bak;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Multifunksjonsratt;Nødbremseforsterker;Ratt 4- veis justering;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Styling;Tåkelys foran;USB inngang radio;Ute-temp.måler;Webasto

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 08.00-16.30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10.00-14.00

Ta kontakt for mer informasjon om våre bruktbiler på Lillehammer.Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger