2019 Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line

Kr 274 900

Inkl. omregistrering

2018
Manuell
Diesel
20600Km
1499
5

Detaljer

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line

Kr 274 900

Inkl. omregistrering

NYE FORD FOCUS

Focus er bygget for å levere gode kjøreegenskaper og suveren drivstofføkonomi. 1,5 liters Ford EcoBlue dieselmotoren er en svært avansert, turboladet motor som leverer målbar forbedret effektivitet og ytelse.

Den nye ST-Line versjonen er en bil som appelerer til alle langs veien. Denne bilen er utstyrt med ekstra stilige aluminiumsfelger, røde bremsekalippere, dobbel eksoshale, ekstra mørke bak- og sidevinduer, utvendisge stylingdetaljer. Innvendig med herlige "sports stoler" med lekre røde sømmer, og et herlig skinnrett (selvsagt med en rekke multifunksjoner.

"Helt ny Focus imponerer der vi ikke hadde ventet det, Teknologipakken i Ford Focus er noe av det beste vi har kjørt med." -dinside.no

"Gode kjøregenskaper har alltid vært et av trumfkortene til Focus. Ford lover at de har hevet lista ytterligere i den nye modellen. Chassiet er stivere, understellet mer avansert og bilen har også i gjennomsnitt blitt rundt 50 kilo lettere." -Broom TV2

Dette er en topp utstyrt ST-Line utgave som er en av de fem variantene vi har å tilby (Trend, Titanium, ST-Line, Active og Vignale). Motoren er den nye 1,5 EcoBlue dieselmotor.

Av utstyr utover standard kan det nevnes blant annet: Designpakke 2 som inneholder adaptive og blendefrie LED hovedlys, mørktonede ruter og 18" aluminiumsfelger, Vinterpakke som inneholder oppvarmet ratt og frontrute. Nye Focus er vesentlig mer støydempet sammenlignet med tidligere modell, som sammen med nytt understell, ny girkasse og motor gir deg en helt ny kjøreopplevelse.

Denne bilen har FordPass connect som er et modem i bilen, dette gir deg blant annet muligheten til å fjernstarte bilen med telefonen!

For ytterligere informasjon, kontakt oss gjerne direkte, både på dag- og kveldstid

Selger - Odd Olderløkken Tlf. 90 20 80 33 Selger - Hans Jeilen Tlf. 99 21 02 72

Velkommen til Sulland Otta - Merkeforhandler av Ford, Mitsubishi , Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy.

Garanti Alle biler leveres med garanti. Ingen unntak. Garantiens varighet er beskrevet i omtalen av den enkelte bil. Varigheten er fra 3 mnd. til inntil 7 år.

Radio DAB+ Alle våre biler leveres med Radio DAB+ (Der bilen ikke har dette originalt, blir DAB+ adapter etter-montert)

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Ønsker du bare å selge bilen din kan den være av interesse for oss, ta kontakt med oss for en vurdering.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er; Sparebank 1 Forsikring, Enter, IF Skadeforsikring og Gjensidige.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer bank, Ford Credit og Volkswagen Møller Bilfinans. og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss - vi har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, Oslo, Hamar, Gjøvik, Lillehammer, Oppdal og Trondheim osv. Spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Vår service-/deleavdeling tilbyr også

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Utstyrt med blant annet:

 • Adaptive og blendefrie LED Hovedlys: Bilen legger lysbildet rundt møtende bil og bilen foran og beholder fulltlysene på stort sett hele tiden. Dette gir deg full oversikt over vei og veikant, slik at kjøringen i mørket blir tryggere enn noen gang før!
 • Adaptiv Cruisekontroll
 • ST-Line stilpakke med stor spoiler, røde calipere og delskinn med røde sømmer i interiøret
 • Mørktonede rute
 • 18" aluminiumsfelger
 • Vinterpakke: Oppvarmet frontrute og ratt
 • Parkeringspakke: Automatisk Parkeringsassistent og parkeringssensorer foran og bak

Spesifikasjoner

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line

Kr 274 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Focus
Variant 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line
KM-stand 20600 Km
Registrert dato 30/10/2018
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1499
Motorkraft 120 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 92 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 1895 kg
Registreringsnummer AE56244
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0NXXGCHNJB40108
Referanse c1ba6d73-85f5-4db8-89f1-fc3bf195d9f3
NB - Payload 537

Tilbehør bil

Ford Focus 1,5 TDCi Ecoblue 120hk ST-Line

Kr 274 900

Inkl. omregistrering

Annet
8 ALUFELGER;ADAPTIV CRUISECONT.;Automatisk klimaanlegg;DAB+ RADIO;FØRERINFOSYSTEM;HANDSFREE;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Regnsensor;RYGGEKAMERA;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Tonede ruter;Tåkelys foran;Vinterhjul;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Manuelt klimaanlegg;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 09:00–14:00Hans Jeilen
Bilselger
Odd Olderløkken
Bilselger
Madelin Gustad Elgseter
Bilselger

Mobil: 95 20 02 61

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger