COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Kampanje på utvalgte bruktbiler

Blir det Norgesferie i år? Vi har kampanje på utvalgte bruktbiler i mai! Velg mellom 4 forskjellige kampanjetilbud.

Vi har et stort utvalg brukte biler klare for levering. Alle våre biler er utstilt og tilgjengelig hos forhandler, men hvis du ønsker en digital visning av spesielle biler hjelper vi deg med det!

 • Ford C-Mac
 • Kampanje på utvalgte biler! Velg mellom:

  Innbytte: Minimum kr 25.000*

  Serviceavtale: 3 år/45.000 km

  Valgfritt utstyr: Verdi opptil kr 15.000,-*

  Frakt av bilen til deg: Gratis frakt av bilen*

  Se alle bruktbileneKontakt oss


Sulland Trygghet

Bruktbilene våre leveres med Sulland Trygghet.

Fordelen med å kjøpe bruktbil er at du kan få mye igjen for pengene dersom du kjøper rett bil. Du får en rekke fordeler når du kjøper bruktbil hos oss.

Les om alle fordelene her!

Betingelser

*Ved kjøp av utvalgte biler. Innbyttebilen må være reg, fri for heftelser, kjørbar, 2 sett hjul, EU godkjent og du må ha eid bilen de siste 3 mnd.

*Serviceavtale på utvalgte biler der år eller km kommer først. Valgfritt utstyr, eks. takboks. Leveres til nærmeste Sulland-forhandler. t.o.m. 31.5 2020.

*Frakt av bil: Med forhandlere fra Fredrikstad i sør til Tromsø i nord, så kan det være at bilen du ønsker å kjøpe befinner seg på andre siden av landet. Da kan du ta kontakt med din nærmeste forhandler og gjøre en avtale om kjøp. Når bilen ankommer får du anledning til å prøvekjøre bilen før kontrakt skrives. Vi frakter bilen mot en liten kostnad, men benytter du deg av kampanjetilbudet over, får du dette gratis.


Vi holder alle våre forhandlere åpent og har iverksatt strenge smittevernstiltak som følger anbefalinger fra FHI.

Les om våre tiltak her.

Andre tilbud du kan være interessert i...