Mer avansert teknologi og flere avanserte funksjoner. Og mer spennende å kjøre enn noen gang.


 • Sømløs teknologi du kan styre med stemmen din

  Smarte teknologier burde alltid gjøre livet enklere. Og hvis de fungerer uten anstrengelse hjemme hos deg og på telefonen din, burde ikke det samme skje i bilen din?

  Det er tankegangen bak Ford SYNC 3, et innovativt system som gjør det mulig for deg å forbli oppkoblet og kontrollere telefonen din, musikken og navigasjonssystemet med intuitive stemmekommandoer eller en 8-tommers berøringsskjerm.

  Du kan også ringe opp en liste med lokale restauranter bare ved å si "Jeg er sulten", eller få tilgang til Michelin guiden for hjelp til å velge og bestille.

  SYNC 3 er ikke den eneste teknologien i nye Ford Fiesta: Bilen er tilgjengelig med mange andre funksjoner og systemer som du vanligvis bare ville forventet å finne i større og dyrere biler.


 • Et helt nytt, trendsettende utseende 

  Nye Fiesta har alt du kjenner og elsker ved Fiesta, bare enda mer. 

  Flytende, skulpturelle linjer former det aerodynamiske karosseriet. Bilen er lekker og tidsriktig og et umiddelbart blikkfang. 

  Når det gjelder interiøret, er designet utviklet for å skape et sted der du og passasjerene dine vil trives. Et elegant utseende kombineres med en avslappet atmosfære. Utsøkte detaljer kombinerer form og funksjonalitet med slående skjønnhet. 

  Med muligheter for individuell tilpasning, et helt nytt utseende og en ny line-up kan du velge et design som passer for deg, inkludert den sporty ‘ST-Line’ og den luksuriøse ‘Vignale’.     • Favorittmusikken din, slik den egentlig skal høres

  Uansett hva slags musikksmak du har, bør musikken kunne lyttes til slik artisten faktisk laget den. Og det er akkurat dette du kan forvente i en ny Fiesta. 

  Hvorfor? Fordi den er tilgjengelig med B&O PLAY. 

  Det førsteklasses 675-watt HiFi-systemet leverer en rik, kraftfull lyd via en løsning med 10-høyttalere til. 

  Den avanserte teknologien er spesielt designet, utviklet og finjustert for nye Fiesta av B&O PLAY's akustikkeksperter. 

  Gjennom en innstillingsprosess som tar flere hundre timer, justerer disse ekspertene lyden nøyaktig til bilens krav. De tar også kjøreforholdene med i vurderingen. Dette sikrer at du får den samme klarheten og lytteopplevelsen om og om igjen, uansett hvor du kjører. 

  Så skru opp lyden og nyt dine favorittartister og -sanger i det konserthuset som kupeen i bilen din er blitt til.