COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford's nye helelektriske Mustang-inspirerte SUV er rett rundt hjørnet!


"It is going to go like hell.”

-Bill Ford, executive chairman, Ford Motor Company


Ford har nå lansert en designskisse av sin nye helelektriske Mustang-inspirerte SUV, med en rekkevidde på hele 600 km.

Ford annonserer også at verdenspremieren blir 18. november i Los Angeles.

Avdukingen i Los Angeles skjer fra klokken 03.00 norsk tid natt til 18. november, og vil bli livestreamet. Vi vil snart dele detaljer om hvordan du kan følge avdukingen.

Med en rekkevidde på opptil hele 600 km målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden, vil den nye elbilen tilby en rekkevidde blant de aller beste i markedet.

- Vi gleder oss veldig til å få Fords nye elbil til Norge neste år. Dette er en «game changer» - med den fantastiske rekkevidden, plass som i en familiebil og med priser som gjør den tilgjengelig for folk flest, vil dette bli en nyhet som mange norske kunder vil sette pris på, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Når det nærmer seg vil du motta en epost med informasjon om hvordan du eksklusivt kan reservere tid for å se bilen live i Oslo i november (ja, november 2019 allerede) hvis du registrerer deg på Ford sin fortrinnsrett-liste. Vi vil derfor anbefale alle som enda ikke har registrert seg her om å gjøre det via linken under.

Sikre deg fortrinnsrett til Fords nye elbil: KLIKK HER

      


Norge har deltatt aktivt i utviklingen av den helelektriske nye modellen fra Ford.

 - Norske kunder er de mest erfarne elbilbrukerne i verden. Vi har også et svært skiftende klima. Ford Motor Norge har derfor jobbet tett med Fords elbilteam, Ford Team Edison, og gjort en rekke undersøkelser og studier i Norge, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.Klikk på knappen nedenfor for å sette deg på vår liste i dag - Helt gratis og uten forpliktelser!

Registrer deg nå


  • Del på sosiale medier
Nyheter