COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Ford MACH elbil er rett rundt hjørnet!


"It is going to go like hell.”

-Bill Ford, executive chairman, Ford Motor Company


Nå er det ikke lenge igjen!

Synes du det har tatt lang tid før Ford fikk ut finger'n? At verdens eldste og mest tradisjonsrike bilmerke har skjult sitt elektriske prosjekt skiller seg ut fra konkurrentene. Etterhvert som andre bilmerker har lansert og vist fram store mengder elektriske biler de siste par årene har det vært relativt stille fra kjempen i Michigan. Mange har kanskje tenkt at Ford kun satser på pickuper i USA og at de uansett tjener penger på dette. Mange, inkludert mange motorjournalister har klaget på at Ford ikke ønsker innovasjon, ikke ønsker elektrifisering og at Ford aller helst ønsker å fortsette slik det er i dag. Sannheten er heldigvis en helt annen. For mens andre bilmerker har kommet med lanseringer og mer eller mindre viljestyrte lekkasjer, har Ford drevet sitt elektrifiseringsprosjekt i skjul. 

Project Edison

"Project Edison" heter Fords svært ambisiøse prosjekt for elektrifisering av biler. Dette prosjektet er et av tidenes største, ikke bare for Ford, men i hele bilbransjen. Ford regner med å bruke hele 11 milliarder dollar på elektrifisering fram til 2022. I 2022 (og dette er bare tre år til) vil Ford ha hele 40 elektrifiserte biler, hvorav 16 er helektriske. Per februar 2019 finnes det kun en elektrifisert Ford som er klar for bestilling, nemlig Mondeo.

Mustang- inspirert SUV

Fords første lansering fra Project Edison er en Mustang- inspirert SUV. Kodenavnet på denne bilen har vært MACH-1, noe som henviser til en tidligere råtass av en Mustang. Ford har også registrert navnet MACH-E så vi får se hva navnet til slutt blir. Denne bilen er bygget på en helt ny plattform og kan ikke sammenlignes med NOE Ford har laget tidligere (eller, kanskje de Mustang- inspirerte baklyktene). I denne bilen har Ford lagt all sin prestisje, stolthet og innovasjonskraft. Med de beste ingeniørene, den siste teknologien og de råeste designerne er dette en bil vi virkelig gleder oss til. Foreløpig er det kun vist fram et teaserbilde av baksiden på denne bilen, men snart vil det komme mer. Mye mer!

Rekkevidde

Når Ford først kommer med en elbil blir det satsning fra dag 1. Fords nye elektriske bil vil ha alt av teknologi tilgjengelig. I tillegg vil den ha en stor batteripakke som gir lang rekkevidde. Ford lover i dag over 480 km rekkevidde etter den nye og strenge målemetoden WLTP. Det vil si at dette er minimum rekkevidde. Vi gleder oss til bilen er testet og den offisielle rekkevidden er avslørt!

Du kan allerede nå vise interesse

Vi lover å holde deg oppdatert med de siste nyhetene om denne bilen og også gi deg beskjed med en gang denne bilen er klar for bestilling om du melder deg på vår nyhetsliste. Denne listen er det helt gratis å stå på og du kan naturligvis melde deg av akkurat når du måtte ønske. Sett deg på vår liste i dag! Helt gratis og uten forpliktelser.

   

Meld deg på i dag!

* påkrevde felt 
   Jeg ønsker informasjon om     
   
               

Vennligst kryss av for hvilke måter du vil høre fra oss

       
       
       

Du kan avmelde deg når som helst i footeren i alle våre nyhetsbrev. For informasjon om personvern, vennligst se sulland.no. Velkommen til oss!

   
   
       

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

   
       
   
   

Nyheter