COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

Stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen i Ford Edge kampanjefilm!

17.10.2016

Stjerneskuespilleren Mads Mikkelsen i Ford Edge kampanjefilm!

Ford Motor Company lanserte søndag en ny dramatisk kortfilm om den nye SUVen, Ford Edge. Med i filmen er den berømte danske skuespilleren Mads Mikkelsen.

Den prisvinnende filmstjernen er også aktuell med «Rogue One: A Star Wars Story» og den nye filmen «Doctor Strange.»

Unnfanget av Fords globale markedsføringsbyrå, GTB, og produsert av RSA Films viser filmen «Le Fantôme» Mikkelsens jakt på et par som ønsker å starte et nytt liv under et vitnebeskyttelsesprogram, men som kjører den karakteristiske Edge.

Filmen er skapt på location i Kroatia. Også Barbara Scott, som ble kjent for sine opptredener i 1960-tallets gotiske skrekkfilmer, har en rolle i «Le Fantôme.» Regissør er Jake Scott som blant annet er kjent for «Welcome to the Rileys» og musikkvideoer for The Rolling Stones, Radiohead og R.E.M.

- For virkelig å representere vårt flaggskip i Europa, den nye Ford Edge, er «Le Fantôme» en kortfilm av ypperste kvalitet. Mads Mikkelsen og Jake Scott var de naturlige valgene for å kunne levere en filmopplevelse like raffinert og overbevisende som selve kjøretøyet er, sier visepresident i Ford Europa, Roelant de Waard. «Le Fantôme», som du nå kan se her: http://ford.to/2dkFW66, ble først vist på italiensk tv søndag. Deretter vil den dukke opp på TV-skjermer og kinoer over hele Europa utover denne uken.

- Det har vært en udelt fornøyelse å hjelpe til med å lansere den nye Edge og være en del av en slik spennende kampanje. Det er en nydelig bil som fortjener en nydelig film. Jeg håper dere liker den, sier Mads Mikkelsen.

Den nye Ford Edge er tilgjengelig for bestilling over hele Europa. Den byr på et dristig og sporty eksteriør og et harmonisk interiør med materialer av høy kvalitet og nyskapende design.Nyheter