COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

03.05.2016

Ford S-MAX Vignale klar for salg

De norske Ford-forhandlerne har nå startet forsalget av S-MAX Vignale, en ny flaggskipmodell i Ford Vignale porteføljen. Ford Vignale-modellene skiller seg ut med unike designdetaljer, håndverk av ypperste klasse, høyt utstyrsnivå og en spesiell eierskapsopplevelse.

S-MAX Vignale leveres med to EcoBoost-bensinmotorer på henholdsvis 1.5- og 2.0-liter og en 2.0-liters TDCi-dieselmotor med 150, 180 og 210 HK – de to førstnevnte tilbys også med AWD.

Ford S-MAX Vignale kan leveres i en rekke utvendige farger, herunder den eksklusive perlemorsfargen Milano Grigio som er unik for denne modellen. Utvendig kjennetegnes S-MAX Vignale av en grill i heksagonmønster, 18-tommers lettmetallfelger og lekre kromdetaljer. Innvendig understrekes premium-følelsen av Windsor skinnseter tilgjengelig i to varianter; lyst Cashmere eller mørk Ebony – kombinert med unik heksagonformet søm i setene som harmonerer med mønsteret i grillen. Også instrumentpanel, midtarmlene og dørpaneler er trukket i skinn, og skaper en innbydende kupé.

Alle versjoner med dieselmotor har aktiv støykontroll og laminert glass som gir et meget støysvakt interiør.

Ford Vignale-modellene har et meget høyt utstyrsnivå og for S-MAX Vignale innebærer det blant annet metallic lakk, dynamiske LED hovedlys, 10-veis elektrisk justering av førersetet med minne, Sony lydsystem og Fords infotainmentsystem SYNC 3 med norsk stemmestyring og 8-tommers berøringsskjerm.

Det er lagt ekstra stor vekt på utstyr som gjør livet som sjåfør mer bekvemt og her kan nevnes nøkkelfritt system og et bredt spekter av sjåførassistanseteknologier som adaptiv cruisekontroll, parkeringsassistent, LaneKeeper, filskiftevarsling, føreroppmerksomhetsovervåkning og trafikkskiltgjenkjenning.

Prismessig starter Ford S-MAX Vignale på 505.000 kroner, da med 1.5-liters EcoBoost-motor med 160 HK og 6-trinns manuell giring. En modell med 2.0-liters TDCi-dieselmotor og intelligent firehjulstrekk starter på 532 000.

Ford Vignale-kundene vil også kunne glede seg over en spesiell eierskapsopplevelse – herunder en kundeservicetjeneste som er åpen 24/7, dedikert kontaktperson hos sin FordStore mulighet for hente/leveringstjeneste i forbindelse med service og spennende tilbud via Ford Vignale Owner’s club.

Om kort tid lanseres også Ford Vignale smarttelefonapp som leverer direkte tilgang til innholdet i Vignale Magazine i tillegg til en rekke nyttig informasjon, herunder GPS-aktiverte tjenester som Ford Vignale Park Me, lokalisering av Ford-forhandlere og bensinstasjoner.Nyheter