COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

15.02.2016

Ford vil vise ny bil og nye teknologier på Mobile World Congress i Barcelona.

Ford vil introdusere en ny bil for Europa og nye og avanserte teknologi på verdenskongressen «Mobile World Congress» - som åpner i Barcelona 22. februar. 


Ford President og CEO Mark Fields vil annonsere nyhetene på en pressekonferanse 22. februar kl. 14.00 i Auditorium 1, Hall 4, Conference Village. 

Ford deltar på verdens største kongress for mobile tjenester og produkter for 5. år på rad. Kongressen hadde i fjor 94.000 besøkende fra 200 land.

I år vil Mark Fields blant annet rette søkelyset mot utviklingen av mobilitet, konnektivitet, kundeopplevelser og selvkjørende biler.

Også Ken Washington, Vice President, Ford Research and Advanced Engineering, vil delta på kongressen, blant annet for å offentliggjøre vinnerne av Ford Smart Mobility Game Challenge.

Konkurransen ble utlyst på Gamescom i fjor, og inviterte programmerere til å utvikle konsepter som kan bidra til å inspirere mobilitetsløsninger. 

Fords digitale pressemappe for Mobile World Congress fra 22. februar http://mwc2016.fordpresskits.com.Nyheter