COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

30.11.2015

Ford Mondeo hybrid – nå med knallpris i Norge

Ford Mondeo Hybrid er den første hybridelektriske personbilen Ford har bygget og solgt i Europa og Norge. Bilen vil starte på 333.000 kr. i Norge som Titanium utstyrsnivå – noe som er en meget konkurransedyktig pris for en drivstoffeffektiv, moderne og kjøreglad familebil.

Mondeo Hybrid kombinerer en spesialutviklet 2.0-liters bensinmotor med en elektrisk motor som drives av et litium-ion batteri. Til sammen yter disse 187 HK (140 HK bensinmotor og 37 HK batteridrevet) og overføres til forhjulene via en eCVT automatgirkasse . Denne kombinasjonen gir en drivstofføkonomi på 0,42 l/mil og et CO2-utslipp på 99 g/km.

- Mondeo Hybrid tilbyr kundene det beste fra to verdener, den forbedrede effektiviteten og reduserte utslipp med elektrisk motor og rekkevidden og ytelsene til en tradisjonell drivlinje, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos den norske Ford-importøren. – Med en rekke miljøoptimaliserte biler, som inkluderer Focus Electric og de drivstoffeffektive ECOnetic diesel- og EcoBoost-bensinmotorene vil våre kunder ha enda flere muligheter for å kunne optimalisere driftskostnadene, fastslår Haugaard.

Med den særdeles konkurransedyktige prisen på 333.000 kr. får du en høyteknologisk bil som både har fantastiske kjøreegenskaper, lavt utslipp og drivstoff-forbruk og et attraktivt design, sier Geir Haugaard.

Standard på Mondeo hybrid er blant annet kommunikasjonssysemet SYNC 2 med Nødhjelpsassistanse og 8'' touchskjerm, adaptiv cruisekontroll med parkeringssensor foran og bak, anti-kollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse, filskifteassistanse, filskiftevarsler og en unik Hybrid kjørekomputer som gir øyeblikkelig tilbakemelding på kjøremønsteret til sjåføren.

Mondeo Vignale Hybrid blir også innstegsmodellen til Ford Mondeo Vignale med startpris på kr. 403.000. Her får en i tillegg 18’’aluminiumsfelger, unike Vignale skinnseter med Vignale signaturdesign, 10-veis elektrisk justering av førersete med minne, adaptive LED hovedlys, skinntrukket dashbord, metallic lakk og unike eksteriørdesigndetaljer.

I USA er Ford den nest største produsenten av hybridkjøretøyer og har hittil bygget over 400.000 biler med denne drivlinjen.

Mondeo, som ble lansert i 1993, er hittil solgt i et antall av over 4,8 millioner enheter.Nyheter