COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

30.11.2015

10.000 Ford Mustang er solgt i Europa og bilen utropt til den ultimate stuntbilen av Top Gears “Stig”

Nye Ford Mustang er nå utropt til den ultimate stuntbilen av Ben Collins – en av Hollywoods dyktigste stuntsjåfører og mannen som i 8 år spilte “Stig” i BBCs “Top Gear”. Kåringen skjer i hans nye film “Ben Collins: Stunt Driver” med premiere 9. november.

I filmen slår Ford Mustang Fastback - med en 5-liters V8-motor - en rekke høyytelses gateracere og racerbiler i en utfordrende 48-timers høyhastighetstest.

- Målet i filmen er å finne den perfekte bilen for en episk, høyoktan Hollywood-biljakt, og det er den ikoniske Ford Mustang som går til topps, sier Collins. - Mustang har spilt i over 3.700 filmer, hvorav mange biljaktfilmer i løpet av sine 50 år, og er fortsatt stuntsjåførenes førstevalg når det gjelder å etterlate de slemme gutta i en sky av røyk fra overopphetede dekk.

Filmer knyttet til Ben Collins navn er blant annet James Bond-filmene “Quantum of Solace,” “Skyfall”, “Spectre” og “The Dark Knight Rises” og “Mission: Impossible – Rogue Nation.” Collins var også i 8 år den anonyme “Stig” i BBCs "Top Gear” og har blant annet kjørt Le Mans 24-timersløp og deltatt i både GT- og NASCAR-løp.

Nye Ford Mustang er nå i salg over hele Europa for første gang i den ikoniske modellens 50-årige historie. Bilen leveres både som Fastback og kabriolet, med Fords 5.0-liters V8-motor og den drivstoffeffektive 2.3-liters EcoBoost-motoren som utvikler 317 HK.

Over 10.000 Ford Mustang er solgt i Europa siden ordrebøkene ble åpnet i januar i år. Mustang ble også verdens mest solgte sportsbil i 1. halv år 2015 i henhold til tall fra IHS Automotive*, som oppgir antall registreringer til 76,124 kjøretøy.# # #

* IHS Automotive globale registreringsdata inkluderer alle registreringer i IHS globale sportsbilsegment fra januar til juni 2015.

For mer informasjon om filmen Ben Collins: Stunt Driver, se http://www.lgukpublicity.co.uk/uk/index.phpNyheter