COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

26.05.2015

Ford kåret til "Mest innovative volummerke i 2015". Focus ble klassevinner.

Ford er kåret til “Mest innovative volummerke 2015” for sikkerhet og avanserte førerteknologier på den 10. årlige AutomotiveINNOVATIONS Awards utdelingen.

Organisajsonen Centre of Automotive Management kåret Ford som kategorivinner etter å ha vurdert innovasjoner fra 18 globale bilindustrigrupperinger som representerer tilsammen 53 bilmerker.

Nye Ford Focus vant sin klasse og nye Ford Mondeo var blant de tre beste modellene i sin klasse. http://www.auto-institute.com/

Ford vant prisen for sikkerhet og førerteknologisystemer, inklusive Parkeringsassistanse med funksjonalitet for vinkelrett parkering og automatisk lukeparkering uten at sjåføren behøver å røre rattet og den automatiske bremseteknologien Active City Stop.

- Innovasjoner og avansert teknolgi har alltid vært en del av Fords DNA og stått sentralt hos Ford, og dette er viktigere nå enn noen gang siden bilindustrien endrer seg stadig raskere, sier Joe Bakaj, leder for produktutvikling hos Ford Europa.

- Teknologiene vi lanserer nå fører til tryggere og mer effektive reiser - og i siste instans til utviklingen av kjøretøy som kjører selv..

Organisajsonen Centre of Automotive Management er et uavhengig institutt for forskning innen bilindustri- og transportsektoren og bedriver også strategisk rådgivning ved Universitet Bergisch Gladbach i Tyskland.

AutomotiveINNOVATIONS Awards deles ut for innovative fremskritt innen bilkonstruksjon og juryen kan fortelle at førerassistansesystemer sto for nærmere 300 av de innsendte forslagene.

- Kåringen av Ford som "Mest innovative volumprodusent" understreker tydelig merkets fokus på avansert teknologi, og med Focus og Mondeo er mange av innovasjonene allerede på plass i produksjonen og i bruk av våre kunder, fastslår Bakaj.

Jurymedlemmene pekte også på Fords prisbelønte 1.0-liters EcoBoost-motor, som i fjor ble den første motoren som ble kåret til Årets Internasjonale Motor for tredje år på rad, og teknologien bak selskapets elektroniske stabilitetsprogram.

I en tale i Frankfurt nylig beskrev Bakaj Ford Smart Mobility, selskapets plan for fremtidig mobilitet i en verden som blir stadig mer urbanisert med tilhørende trafikktetthet – uten å miste den friheten det gir og kunne reise rundt.

Nye Mondeo tilbyr teknologier som inkluderer Oppblåsbare setebelter baksetebelter som kombinerer setebelter med kollisjonsputeteknologi, og Fords nye Antikollisjonsassistent med fotgjengeroppdagelse for å unngå personer i veibanen – systemet kobler automatisk inn bremsene dersom sjåfør ikke reagerer på advarselen.Nyheter