COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

16.01.2015

Fords lanseringstakt av nye produkter i 2015 vil bli blant de høyeste noensinne – nå også med helt ny Galaxy.

Ford Europa – som i fjor registrerte sin høyeste markedsandel siden 2011 – sier at 2015 vil bli et av de travleste årene hva gjelder produktlanseringer i selskapets historie.

Blant annet er det for første gang bekreftet at en ny 7-seters Ford Galaxy kommer i salg i løpet av 2. halvår 2015 som 5. generasjon av denne modellserien. Andre nykommere i 2015 blir S-MAX, C‑MAX, Grand C-MAX, Vignale Mondeo og sist, men ikke minst nye Ford Mustang som for første gang også skal selges i Europa. Nye Ford Edge vil komme i produksjon sent i 2015, også for første gang til europeiske kunder, men vil først være i Norge i begynnelsen av 2016.

I tillegg lanseres i disse dager nye Mondeo - inkludert varianter utstyrt med intelligent firehjulsdrift, høyeffektive dieselmotorer og den prisbelønte 1.0-liters EcoBoost bensinmotoren. Den nye Focus-familien vil også bli utvidet tidlig i år med en ny Focus ST og for første gang Focus ST med dieselmotor.

- I 2014 oppnådde vi - gjennom et helt nytt nyttekjøretøysortiment - å øke vår markedsandel på på nyttekjøretøy til 13,6% i 2014 - fra 8,9% i 2013, sier Geir Haugaard, markedsdirektør hos Ford Motor Norge - I 2015 ser vi frem til å bygge videre på dette momentet, med denne rekordlange rekken av nye personbiler. Og ikke minst vil firehjulsdrift på flere av disse modellene være avgjørende for vår vekst i Norge.Nyheter