COOKIE POLICY
Informasjonskapsler er avgjørende for at vi kan yte deg bedre service. Vi lagrer ikke informasjon som kan identifisere deg som person. Du finner mer om cookies under Datasikkerhet

01.07.2014

Ford utvider lakkgarantien til 5 år

Fra 1. juli utvider Ford sin lakkgaranti fra 3 til 5 år/100 000 km for person- og varebiler solgt gjennom Fords norske forhandlernettverk.

- Denne utvidelsen av lakkgarantien løfter Ford opp blant de beste på vilkår og vil være med på ytterligere å forsterke merkets posisjon i markedet som et trygt bilvalg, konstaterer Martin Helle, direktør for Fords Servicemarked.

Helle fastslår at Norge er ett av de mest klimatisk krevende landene i Europa når det gjelder belastning på billakk. Store temperatursvingninger, snø og is i kombinasjon med ekstrem salting og sandstrøing bidrar til å slite ned og påføre lakken skader.

Når Ford til tross for dette tøffe klima velger å øke lakkgarantien fra 3 til 5 år er det en konsekvens av de kvalitetskrav Ford bygger sine biler på, spesielt i forhold til korrosjonsbeskyttelse, lakkeringsteknikk og kvaliteten på lakken som benyttes.

For ytterligere spørsmå vennligst kontakt Ford Motor Norge v/Servicemarkedsdirektør Martin Helle telefon 66 99 70 00Nyheter