2016 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

2016
Manuell
Diesel
52300Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått for salg den ultimate familiebil med firehjulstrekk for både små og store familier. S-Max 7 Seter! Her har du en meget romselig bil med ypperlig kjørkomfort og en rekke hjelemiddler som gjør din kjøreglede stor. Om du har en stor familie, kan 3 seterad benyttes, hvor du har muligheten til å få plass til et par voksene ungdommer. 2 seterad er dessuten skyvbar så man kan tilpasse etter behov. Du har også 3 separerte seter med isofix!!

Bilen er i den flotte blåfargen Deep Impact Blue, og interiør i skinn. Meget pen å se på samt flotte linjer. Bilen har AWD og 2,0 L diesel motor på 150 hk som byr på et mer økonomisk forbruk.

Vi anser vår S-Max som en over snittet pen bruktbil med normal slitasje i henhold til alder og kilometer. Bilen har gått på Røros.

Gå håndfri med SYNC SYNC er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android Auto‡, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

 • S-Max har en service intervall på 2 år eller 30 000 km.

Smart setesystem for absolutt fleksibilitet Allsidige seteplasser tilbyr rikelig med plass for opp til fem/sju seter, med nedfellbare andre og tredje seterader som gjør det mulig med flere sete- og lastekonfigurasjoner. For eksempel kan andre og tredje seterad legges flatt ned ved hjelp av et knappetrykk og øyeblikkelig gjøre plass for sportsutstyr eller annet plasskrevende utstyr.

MYE UTSTYR VI FREMHEVER

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Defa motorvarmer

 • Parkeringshjelp

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Oppvarmet frontrute

 • DAB +

Oppsummert får du en flott og stor familiebil med 7 seter. S-max byr på meget god plass i kupee og et stor bagasjerom. Bilen har god service historikk og kjøpt ny hos oss. Bilen holder en høy uststyrs grad og har dermed det meste du trenger i det daglige. Selges med resterende nybil garanti frem til 06.Juli 2021 eller 100 000 km og leveres med 2 sett aluhjul.

Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige bilselgere: Kim André Blystad - Selger - Tlf: 464 83 125 Petter Trønnes Risto - Selger - Tlf: 995 64 333 Kai Kjernsholen - Salgsjef - Tlf: 979 75 120 Det tas forbehold om feil og mangler i annonsen

Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, Oslo, Otta, Gjøvik, Lillehammer, Oppdal og Trondheim osv. Spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Velkommen til Sulland Hamar AS Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr gode betingelser fra 0,- kr kontant og inntil 10 års nedbetaling.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Vi leverer alle bruktbiler med sommer og vinterhjul

Ta kontakt med en av våre dyktige selgere for mer informasjon Levering Vi kan transportere bilen over hele Norge, Oslo, Otta, Gjøvik, Lillehammer, Oppdal og Trondheim osv. Spør oss gjerne om pristilbud på frakt til ditt hjemsted.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s
KM-stand 52300 Km
Registrert dato 06/07/2016
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 139 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2590 kg
Registreringsnummer VT19249
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
NB - Warranty Brukt bil
NB - VIN WF0JXXWPCJGC07670
Referanse 1a7f8fd7-fed2-4686-be4e-f2ea838c0395
NB - Payload 806

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanum AWD 7-s

Kr 389 900

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv Cruisecontroll;Adaptive lys;Aluminiumsfelger;Audiostreaming;Aut. avblendbart speil inv;Automatisk klima to soner;Cruisecontrol;El Bakluke;El setejustering m/memory;El.innfellbare sidespeil;Elektrisk håndbrekk;Fjernbetjent sentrallås;Fleksible Bakseter;Ford Easy Fuel (sperre mot feilfylling);ISOFIX fester til barnesete;Justerbare bakseter;Kompl. sommer - og vinterhjul;Komplett servicehefte;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Oppvarmet frontrute;Parkeringsasistent;Regnsensor;Tilhengerfeste - avtagbart;USB-tilkobling;DAB+ Digital Radio;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;RAILS;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Uttakbare bakseter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 08:00-16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lør: 10:00 - 14:00Petter Trønnes Risto
Bilselger

Tlf: 99 56 43 33

Kai Kjernsholen
Salgssjef

Tlf: 97 97 51 20

Kim Andre Blystad
Bilselger

Tlf: 46 48 31 25


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger