2020 Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 314 000

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin
5800Km
999
5

Detaljer

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 314 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå en Knalltøff og praktisk Puma Mhev. Bilen har en meget fin blåfarge i Desert island Blue, dette er en metallic farge som tar seg meget godt ut i mengen, dette kominert med det sportslige utseende vil snu hoder.

Man tenker kanskje at en liten bil som dette ikke har god plass, denne vil overraske deg med god plass i kupeen og med hjelp av Megabox får du også et klasseledende bagsjerom på hele 468 L. Bilen har det meste av utstyr som er å få på biler i dag og holder dermed høy utstyrsgrad.

Vår Puma er nærmest som ny å betrakte!

En ny generasjon med hybridbiler er her, og Ford Puma gjenspeiler dette med nye, avanserte EcoBoost hybrid-motorer. Puma mild hybrid-motorene leverer enestående ytelse sammen med imponerende drivstofføkonomi og betraktelig lavere CO2-utslippstall enn konvensjonelle motorer.

SERVICE INFORMASJON

 • Første service er planlagt 15.01.2022 eller 30 000 km etter hva som inntreffer først.

 • Puma har en service intervall på 2 år eller 30 000 km.


Lasteplassen i Puma har mange innovative løsninger, blant annet den nye MegaBox i bagasjerommet. Ikke bare gir dette 80-liters ekstra lasteplass som kan romme gjenstander som er inntil 115 cm høye ved behov, men MegaBox er også vanntett og en har dreneringsplugg i bunn, noe som gjør det enkelt å rengjøre den med vann. Et perfekt sted å oppbevare våte støvler eller sportsutstyr.

VÅR PUMA HAR MASSE UTSTYR VI FREMHEVER

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Banf & Olufsen premium lydanlegg.

 • Automatiske nær/fjernlys.

 • Parkerings assistent.

 • Oppvarmet ratt.

 • DAB + +++

Last ned FordPass-appen for tilgang til enda flere funksjoner FordPass Connect blir enda kraftigere når den blir paret med smarttelefonen din via FordPass-appen. Når du er tilkoblet kan du benytte deg av en hel rekke med innovative nye funksjoner. For eksempel kan du bruke telefonen til å finne bilen din, samt fjernstyre låsing og opplåsing. Du kan se drivstoffnivået, kilometerstand og dekktrykk og få varsler om bilens tilstand rett til telefonen din. Du kan også sende destinasjoner fra telefonen til navigasjonen i bilen din.

Vi oppsummerer vår Puma MHEV som en tøff,praktisk og sprek bil. 155 hk motor med god respons og fornuftig forbruk. Med Megabox har denne bilen klasseledende bagasjerom blant Crossover biler. Selges med Resterende nybil garanti frem til 16.01.2025 eller 100 000 km og leveres med 2 sett orginale alufelger.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 314 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line
KM-stand 5800 Km
Registrert dato 16/01/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 155 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 104 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1765 kg
Registreringsnummer AE59375
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02XXERK2KP22704
Referanse 98b07514-4062-4864-8aff-6bc11bc295f9
NB - Payload 480

Tilbehør bil

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 314 000

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;18"sommer hjul på alu felg;Active city stop;Adaptiv Cruisecontroll;Automatiske nær- og fjernlys;AUX;Bang & Olufsen premium lydanlegg;Blindsoneinformasjon i speil;BT/ Handsfree;DAB+;Delskinn;El Bakluke;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Lakk - Metallic;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Panorama tak;Parkeringsassistent;Pre-Collision System;Rails;Regnsensor;Ryggekamera;Trafikkskiltgjenkjenning;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Apple Carplay;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Fjernlysassistent;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Koppholdere;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lane Keeper;Lengdejusterbart ratt;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkering avstandsføler foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Start-knapp;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger