2018 Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

2017
Manuell
Bensin
28000Km
998
3

Detaljer

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Vi har fått inn en hel og pen Ford Fiesta Titanium for salg. Fiesta er en god bil med god kjørekomfort og økonomisk drivstoff forbruk. Merk deg at denne bilen er med 125 hk og ikke den vanlige 100 hk motoren man ofte ser til salgs. Dette gir deg enda bedre effekt på en allerde effektiv motor.

1.0 L Ecoboost motoren er en prisbelønnet og anerkjent motor som har vunnet flere priser de siste årene, blant annet for ytelse og forbruk. Denne turboladede motoren vil garantert overraske deg. Vår Fiesta har en flott klassisk hvitfarge med flotte kromdetaljer og pene linjer som gjør at bilen glir godt inn blant megden.

Vi anser denne bilen til å være en hel og pen bil med normal bruksslitasje i henhold til alder. Noe slitasje må man regne med, blant annet litt steinsprang og 2 kantkjørete felger på vinterhjul, ellers meget pen.

SERVICE INFORMASJON

 • Vi utfører første service på denne før levering.

 • Fiesta har en service intervall på 2 år eller 30 000 km.

 • Ny Eu kontroll vil blir utført før salg.


Musikk, slik det er meningen at den skal høres ut Uansett hva slags musikksmak du har, bør musikken lyde slik artisten ville at den skulle høres ut. Dette er nøyaktig det du kan vente deg fra nye Ford Puma. Hvorfor? Fordi den er tilgjengelig med B&O. Et eksklusivt 575-watts lydsystem som er designet og finjustert for Puma av erfarne B&O-lydingeniører. Dette fyldige og kraftige settet med 10 høyttalere inkluderer en smart innebygget subwoofer i lasteåpningen bak, slik at det ikke går på bekostning av lasteplassen i Puma. Så skru opp lyden og nyt dine favorittartister og -sanger i en konsertsal: bilen din.

AV UTSTYR FREMHEVER VI

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!

 • Cruise control - via knappene på rattet, holder bilen ønsket hastighet.

 • Ford Easy fuel - glem besnisnlokket, her er det klart for fylling.

 • Ryggesensor - varsler om mulige hinder når man rygger.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Bang & Olufsen premium lydanlegg.

 • Active City Stop

 • Nøkkelfri start.

 • Filskifte varsel.

 • DAB +.

Kort oppsummert får du en god og drivstoff økonomisk bil med ny service og EU kontroll utført i prisen. Pen bil i klassisk hvit med flotte krom detaljer. Fin bil for de med ferskt førerkort. Selges med resterende nybilgaranti frem til 18.10.2022 eller 100 000 km og leveres med 2 sett hjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Fiesta
Variant 1,0 EcoBoost 125hk Titanium
KM-stand 28000 Km
Registrert dato 18/10/2017
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 998
Motorkraft 125 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 98 g/km
Farge Hvit
Dører 3
Seter 5
Drivstoff Bensin
Vekt 1670 kg
Registreringsnummer AE52943
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0JXXGAHJHC33094
Referanse bdeccdce-046e-45a6-973c-dc0c347a27b5
NB - Payload 507

Tilbehør bil

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 125hk Titanium

Kr 179 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;17" sommer dekk på alu felg;Active city stop;Apple Carplay;AUX;Bang & Olufsen premium lydanlegg;BT/ Handsfree;Cruise Control;DAB+;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford SYNC 3;Nøkkelfri start;Regnsensor;Ryggesensor;Skiltgjenkjenning;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Blinklys i speil;Delte bakseter;El. vindu foran;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Føreroppmerksomhets-overvåkning;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Pre-Collision Assist;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tåkelys foran;Tonede ruter;USB;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger