2020 Mazda MX-30 First Edition

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

2020
Automat
Elektrisitet
5000Km
0
5

Detaljer

Mazda MX-30 First Edition

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Om denne bilen: Strøken Mazda MX-30 First Edition til salgs! Vi selger nå vår tidligere demobil. En fantastisk elbil både med tanke på utseende og kjørekomfort. Bilen står leveringsklar i vår bruktbilhall!

Bilen er med Machine Grey, en flott og dyp gråfarget bil som kler denne modellen godt. Med det lyse interiøret Modern Confidence får du et interiør med høy kvalitet og et luftig design som skaper en flott atmosfære. I tillegg er miljøet hensyntatt, så her får du hvitt vegansk kunst-skinn, melangefarget tekstil samt detaljer i kork som gir et innovativt løft.

Utvendig har bilen et stilig design med flytende linjer, tøffe baklykter og ikke minst freestyle dører hvor både fører foran og bak åpnes fra midten.

Kjøreegenskapene i denne bilen er gode. Her får du en bil som ligger godt plassert på vegen, føles meget presis i styringen, som som samtidig har veldig lite støy i kupeen. Bilen er kvikk på gassen og utmerker seg både på korte turer i byen og lange turer langs motorvegen.

Størrelsesmessig er denne ganske tilsvarende som CX-30, som vil si at du får god innvendig plass tross sin størrelse. Kanskje ikke bilen for en familie på 5 som skal på hytta, men det er ikke noe problem å ha mange i bilen samtidig som du får med deg en del bagasje. Med Crossover stil sitter du oppreist og får ikke følelsen at du må sette deg "ned" i bilen.

Interiøret er enkelt å betjene, og samtidig moderne. Her styrer du enkelt de fleste funksjoner via hovedskjermen i midten, og denne betjenes enkelt via hjul og knapper ved din høyre hånd. Airconiditon styres enkelt fra touchskjermen i midten.

Hele bilen er designet med utgangspunkt for å være et miljøvennlig valg. Dette gjenspeiler seg først og fremst i materialbruk og design, men også med tanke på batteriet. Her er det valgt å hensynta CO2-utslippet, slik at folks kjørevaner brukt som utgangspunkt til å bruke en optimal batterikapasitet.

Som First Edition utgave er dette en begrenset utgave som er velutstyrt, og samtidig rimeligere i pris. Her får du blant annet følgende utstyr:

 • Appstyring, kom ut til oppvarmet bil
 • Ryggekamera
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Adaptiv cruisekontroll
 • Blindsonevarsling
 • Adaptive LED lys
 • Navigasjon
 • DAB, Bluetooth, Apple Carplay
 • Varmepumpe

Hjulsett: Komplette sommer- og vinterhjul følger med. Originale Mazda felger på begge hjulsett. Piggfrie vinterdekk. Tøffe felger på begge hjulsett hvor det er svarte felger på vintersett og antrasitt grå på sommersettet.

Service og garanti: Førstegangsservice skal tas i september 2021.

Nybilgaranti gjelder for 5 år / 100.000km. På batteriet får du en garanti på 8 år eller 160.000km.

Eierhistorikk: Disponert som demobil på Sulland Elverum.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Bruktbilansvarlig: Magnus Weme Mob: 91649100

Mazda/Hyundai ansvarlig: Snorre Enger Mob: 41660370

Skoda ansvarlig: Andreas Holmsen Mob: 48292191

Ford ansvarlig: Stian Holen Mob: 91129496

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Vi tar forbehold om feil i annonsen!

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter. Vi ordner med lån på dagen og digital signering. Husk BankID!

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Mazda MX-30 First Edition

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Merke Mazda
Modell MX-30
Variant First Edition
KM-stand 5000 Km
Registrert dato 17/09/2020
Girkasse Automat
Motorkraft 145 HK
Karosseri type SUV
Farge Grå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2119 kg
Registreringsnummer EB62039
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN JMZDR1WBJ00101715
Referanse 182f5365-a5aa-4a52-be2e-876e631b2d49
NB - Payload 427

Tilbehør bil

Mazda MX-30 First Edition

Kr 259 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll ;Automatgir;DAB radio;Head-up-Display (HUD);Komplett servicehistorikk;Komplette sommer- og vinterhjull;Motorvarmer;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kollisjonsputer;Konstant fartsholder;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Metallic lakk;Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 07:30 - 16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10:00 -14:00


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger