2018 Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

2017
Automat
Diesel
72620Km
1997
5

Detaljer

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Vi har nå fått for salg den ultimate familiebil for både små og store familier. S-Max 7 Seter! Her har du en meget romselig bil med ypperlig kjørkomfort og en rekke hjelemiddler som gjør din kjøreglede stor. Om du har en stor familie, kan 3 seterad benyttes, hvor du har muligheten til å få plass til et par voksene ungdommer. 2 seterad er dessuten skyvbar så man kan tilpasse etter behov. Du har også 3 separerte seter med isofix!!

Bilen er i den klassiske hvitfargen Frozen hvite, og følger med 18 `` orginale sommerhjul. Meget pen å se på samt flotte linjer. Bilen har automatgir og en 2,0 L diesel motor på 150 hk som byr på et mer økonomisk forbruk.

Vi anser vår S-Max som en pen bruktbil med normal slitasje i henhold til alder og kilometer. Det finnes noe steinsprang, som man må regne med på norske veger.

Ser veiskiltene som du kanskje går glipp av Trafikkskiltgjennkjenning kan identifisere skilt både i veikanten og over veien, faste eller midlertidige. Ikoner for fartsgrense- og forbikjøring forbudt-skilt vises i instrumentpanelet og gjør deg oppmerksom på skilt du muligens har gått glipp av.

Gå håndfri med SYNC 3 SYNC 3 er vår mest avanserte versjon til nå. Den er raskere og enklere å bruke, med utvidet stemmestyring og enda mer funksjonalitet. Det nye grensesnittet har større ikoner for økt brukervennlighet, og den 8-tommers berøringsskjermen har nå knip-og-sveip-muligheter som du ellers finner på smarttelefoner og nettbrett, for enda mer intuitiv navigering. SYNC 3 støtter også AppLink, Apples CarPlay og Android Auto‡, for å vise informasjon fra smarttelefonen din på berøringsskjermen.

SERVICE INFORMASJON

 • 24.01.2019 - 25 485 km.

 • 07.02.2020 - 50 698 km

 • S-Max har en service intervall på 2 år eller 30 000 km.

 • Neste periodiske kjørekontroll er 31.05.2021. Om ønskelig kan vi utføre denne før levering.


Smart setesystem for absolutt fleksibilitet Allsidige seteplasser tilbyr rikelig med plass for opp til fem/sju seter, med nedfellbare andre og tredje seterader som gjør det mulig med flere sete- og lastekonfigurasjoner. For eksempel kan andre og tredje seterad legges flatt ned ved hjelp av et knappetrykk og øyeblikkelig gjøre plass for sportsutstyr eller annet plasskrevende utstyr.

MYE UTSTYR VI FREMHEVER

 • Ryggesensor foran og bak - via lydsignaler varsler bilen om hindringer i nærheten, med dette hjelpemiddelet går parkeringen som en drøm.

 • Adaptiv cruise control - via innstillinger i dashbordet holdes avstand til bilen foran og denfarten du ønsker.

 • Nøkkelfri start og lås - la nøkkelen ligge i veske eller lomme og betjen start å lås via knapper i bilen.

 • Navigasjon med touch skjerm - leder deg enkelt og elegant frem til ønsket destinasjon.

 • Webasto m/ fjernkontroll - ett trykk på fjernkontrollen og diselvarmeren starter.

 • Automatisk klima med 2 soner - gir deg en behagelig temeratur i kupeen.

 • BT handsfree - her kan du både snakke og streame musikk, helt lovelig!!

 • Metallic lakk - et ekstra lag med klarlakk, gir bilen ekstra beskyttelse.

 • Ryggekamera - gir deg full oversikt over hva som skjer bak bilen.

 • Mørktonede ruter - setter et mer sportslig preg på bilen.

 • Komplett sommer/ vinterhjul på alufelger.

 • Oppvarmet ratt.

 • DAB +

Oppsummert får du en flott og stor familiebil med 7 seter. S-max byr på meget god plass i kupee og et stor bagasjerom. Bilen har god service historikk og kjøpt ny hos oss. Bilen holder en høy uststyrs grad og har dermed det meste du trenger i det daglige. Selges med resterende nybil garanti frem til 28.12.2022 eller 100 000 km og leveres med 2 sett aluhjul.

 • VI TAR FORBEHOLD OM EVENTUELLE TRYKKFEIL ( F.EKS UTSTYR ) I VÅRE ANNONSER.

HAR DU SPØRSMÅL OM EN AV VÅRE BILER ELLER ØNSKER Å BESTILLE PRØVEKJØRING? TA KONTAKT MED BRUKTBILANSVARLIG ELLER ØVRIGERE SELGERE:

Bruktbilansvarlig Lars Erik Frank Ottesen - Tlf 464 30156 / [email protected] Svarer etter stengetid ta kontakt pr. mail eller tekstmelding frem til 22.00.


Jonathan Zielinski - Tlf. 919 13851 Terje Opsahl - Tlf. 906 82 300

Velkommen til Sulland Jessheim AS. Med deg hele veien!

Bilønske. Har vi ikke bilen du er ute etter? Vi hjelper deg gjerne med å finne den rette bilen for deg.

VI TAR GJERNE DIN BIL I INNBYTTE Om du ønsker tilbud på din bruktbil ønsker vi følgende info om din bil;

 • Registreringsnummer og Bilens km-stand
 • Utstyrsvariant, relevant ekstrautstyr, servicehistorikk, skader eller liknende.
 • Bilder gir oss et inntrykk av bilen, om mulig send oss noen bilder av den innv/utvendig.

VI HENTER DEG Vi plukker deg gjerne opp på Gardermoen lufthavn eller Jessheim starsjon.

Finansiering Vi er stolt samarbeideids partner med Santander Consumer bank. Låne dokumenter kan signeres hos oss eller via e-signering med BankID.

Forsikring Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET href=https://www.sulland.no/slik-kjoper-du-bruktbil-trygt>Les Mer

Sulland er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av over 30 aksjeselskaper med tilsammen over 1000 ansatte. Virksomheten er i hovedsak konsentrert rundt bilbransjen med 33 bilhus som representerer 10 forskjellige bilmerker.

Spesifikasjoner

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell S-Max
Variant 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s
KM-stand 72620 Km
Registrert dato 28/12/2017
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1997
Motorkraft 150 HK
Karosseri type Flerbruksbil
CO2 utslipp 134 g/km
Farge Hvit
Dører 5
Seter 7
Drivstoff Diesel
Vekt 2540 kg
Registreringsnummer CV87215
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF0JXXWPCJHD87673
Referanse fb615181-4431-4e50-9929-3657a97e2edb

Tilbehør bil

Ford S-Max 2,0 TDCi 150hk Titanium aut 7-s

Kr 399 500

Inkl. omregistrering

Annet
12 V strømuttak;18"sommer hjul på alu felg;Adaptiv Cruisecontroll;Aut. avblendbart speil inv;Automatgear;Automatisk klima to soner;Automatiske nær- og fjernlys;BT/ Handsfree;DAB+;Delskinn;Dieselvarmer m fjernkontroll;El Bakluke;Filskiftevarsel;Fjernbetjent sentrallås;Ford Easy-fuel;Ford SYNC 3;Innfellbart hengerfeste;Mørktonet glass fra B-stolpe og bakover;Navigasjon med touchscreen;Nøkkelfri start og lås;Oppvarmet Ratt;Parkeringsassistent;Regnsensor;Ryggekamera;Skiltgjenkjenning;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Aut.dim midtspeil;Auto start / stopp;Automatisk klimaanlegg;Bakkestartassistent;Beltevarsler;Blinklys i speil;Dekktrykks-varsler;Delte bakseter;El. vindu foran og bak;Elektrisk Håndbrekk;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Justerbare bakseter;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Kompl. sommer - og vinterhjul;Konstant fartsholder;Koppholdere;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lyktespylere;Midtarmlene;Multifunksjonsratt;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmede spylerdyser;Oppvarmet frontrute;Oppvarmet speil;Parkeringssensor foran og bak;Pollenfilter;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startknapp;Startsperre;Tonede ruter;USB;Uttakbare bakseter;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 07:30–16:30

Lørdag: 10:00–14:00

Behov for assistanse utenom vanlig åpningstid? Bruk vår hjelpetelefon: 04512Lars Erik Ottesen
Bruktbilselger

Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger