2019 Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

2018
Automat
Diesel
35517Km
1598
5

Detaljer

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

2019 modell Tucson registrert 2018, Dette er en modell som ble tatt frem til Artic Race of Norway, Største skille på disse er at de fikk den nye motor på 1.6 Liter kontra 2018modell som er levert med 1,7 liter.

Interiør: Bilen har skinninteriør byr på elektriske seter med varme-og kjøling i setene, samt varme i bakseter. Her sitter alle høyt og har godt med utsyn gjennom store vinduer. Det er i tillegg et stort panorama soltak som dekker nesten hele taket. Glasstaket kan åpnes og slipper inn mye lys som gir cupeèn et luftig preg.

Teknisk: Dette er en stor familie SUV med det meste av hjelpemiddler for å sikre en trygg biltur sommer som vinter! Bilen har en hybrid drivlinje med en liten el-motor som hjelper bilen å redusere drivstofforbruket både i byen og etter landevei. Når du først er ute på landeveien er det greit å ha hjelpemidler som lane-keep-assist for å holde bilen i riktig felt på veien og adaptiv cruisekontroll som holder avstand til bilen forran og har start-stopp funksjon for køkjøring.

Hyundai Promise - Et trygt bruktbilkjøp En Hyundai Promise-bil selges gjennom en autorisert Hyundai-forhandler, og du kan være trygg på at bilen har fulgt serviceprogrammet og inkluderer en av markedets beste garantier på 2 til 5 år. I tillegg er Hyundai Assistanse i minst 24 måneder inkludert.

Hyundai Promise-biler har:

 1. Minimum 2 års Hyundai garanti, inkludert 24/7 veiassistanse (Hyundai Assistanse)
 2. Dedikert support for elektriske biler
 3. Utvidet prøvekjøring
 4. Fleksible finansieringsløsninger
 5. Garantert innbyttetilbud
 6. 100-punktssjekk med sertifisert tilstand og historikk
 7. Levering innen 7 dager
 8. Velkomstpakke
 9. Bytterett i 30 dager / 1 000 km

Velkommen til Sulland Kongsvinger AS – Stolt merkeforhandler for Ford, Hyundai og Mazda - Vi strekker oss litt lenger.

Innbytte Vi tar gjerne din bil i bytte når du kjøper bil av oss. Skal du bare selge bilen din så kan den være av interesse for oss, ta kontakt med en av våre selgere for en vurdering.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank AS og Sparebank 1 Finans Forsikring

Vi har svært gode avtaler med flere av markedets ledende forsikringsselskaper. Våre samarbeidspartnere er: Enter, Tryg, IF Skadeforsikring , Gjensidige og Sparebank 1

Sulland Trygghet Å kjøpe bil er for de fleste en stor investering. Derfor er vi opptatt av at du skal føle deg trygg når du kjøper brukbil av oss og har derfor konseptet Sulland TRYGGHET Les Mer

Vår service-/deleavdeling tilbyr også:

 • Skibokser fra Packline og THULE
 • Barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA, WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem, f.eks. Garmin, TomTom, mm.
 • Ettermontering av Radio DAB+ (Til biler uten fabrikk montert løsning)
 • Setetrekk kan bestilles, skap ditt eget skinninteriør.
 • Bagasjebokser
 • Sykkelstativ
 • Kano/kajakk holder
 • Skiholder
 • Lasteholdere

Ta kontakt med en av våre selgere for mer informasjon om bilen:

Bruktbilsjef: Ole Jonny Branes - 959 19 538
[email protected]

Selger: Ole Jakob Mo - 922 99 494 [email protected]

Selger: Lars Erik Hesbråten - 97082114 [email protected]

Våre åpningstider er: Mandag- fredag 0800- 1700 Lørdag 1000 - 1400

Spesifikasjoner

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

Merke Hyundai
Modell Tucson
Variant 1,6 CRDi Teknikkpakke aut
KM-stand 35517 Km
Registrert dato 20/07/2018
Girkasse Automat
Motorstørrelse 1598
Motorkraft 136 HK
Karosseri type SUV
CO2 utslipp 125 g/km
Farge Svart
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Diesel
Vekt 2145 kg
Registreringsnummer HK12274
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 2
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN TMAJ3817GKJ699480
Referanse c8a931b3-4daa-4201-a9f0-13011ba3ef3a
NB - Payload 545

Tilbehør bil

Hyundai Tucson 1,6 CRDi Teknikkpakke aut

Kr 368 900

Inkl. omregistrering

Annet
8-veis el. passasjer-sete;Adaptiv cruisecontrol;Cruisecontrol;DAB+;El Bakluke;El.innfellbare sidespeil;Fjernstyrt Sentrallås;Handsfree mobil bluetooth;Keyless;Kurve / Tåkelys;Laneassist;Navigasjon med touchscreen;Parkeringssensor foran/bak;Radio DAB+;Regnsensor;Ryggekamera;Skinninteriør;Streaming av musikk via bluetooth;Visker/Spyler bakvindu;8-veis el. justerbar førerstol;ABS bremser;ABS-bremser;Activ City Stop;Airbag;Alarm;Aluminiumsfelger;Antispinn;Antispinn (Traction Control);Aut. avblendbart speil inv;Autolys;Automatgir;Automatisk klimaanlegg;Automatisk klimaanlegg m. 2 soner;Bagageroms-trekk;Beltevarsler;Bluetooth;Delte bakseter;Diesel-partikkelfilter;El speil med varme;El.vinduer;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;ESP - antiskrens;Fabrikkmontert alarm;Glasstak;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart førersete;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;ISOFIX-fester til barnesete;Justerbare bakseter;Justerbart ratt;Kjørecomputer;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Klimaanlegg to-sone automatisk;Kollisjonsputer;Kompl. sommer og vinterhjul;Komplett servicehefte;Korsryggjustering i førersete;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;LED-lys foran;Lengdejusterbart ratt;Lettmet. felg sommer;Lettmet. felg vinter;Lyktespylere;Metallic lakk;Midtkonsoll m/armlene;Multifunksjonsratt;Multifunksjonsratt;Multimedia anlegg;Mørktonet glass;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Nøkkelfri adgang og start;Oppvarmede forseter;Oppvarmet speil;Panorama glasstak;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Sentrallås;Service historikk;Servostyring;Sideairbager;Skinnseter;Sommerhjul;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;USB/AUX;Utetemp måler;Varme i ratt;Varme i seter;Vi tar forbehold om feil i annonsen;Vinterhjul

Brukte biler

Åpningstider

Man–fre: 08:00–17:00

Lørdag: 10:00–14:00

Tlf utenom vanlig åpningstid: 04512


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger