2020 Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

2020
Manuell
Bensin/Elektrisitet
6650Km
999
5

Detaljer

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Vi selger nå vår tidligere demobil av Ford Puma! Kanskje husker du den tøffe bilen på 1990 tallet med sportslige egenskaper som lød under navnet Puma? Her er den igjen, over 20 år senere. Det er riktig nok få likheter annet enn navnet, for dette er en moderne og tøff bil!

Hybridmotoren har gjort sitt inntog i Fords motorportefølje. Glem ladekabler og ladestasjoner, her får du et mildhybrid system som lader seg selv, og som bidrar med strøm både til bilens elektronikk og ikke minst til å gi effekt til bensinmotoren. Resultatet er en enda sprekere motor med lavere utslipp. Bilen har 155 hestekrefter som skyver denne lette bilen godt fremover.

I crossover stil sitter du litt høyere i denne bilen og har enklere inn- og utsteg. Du får god oversikt over trafikkbildet samt alle knapper og funksjoner i bilen. Et meget pent interiør i sort med røde sømmer skaper et sportslig og moderne utseende. Panoramatak gir lys og fin utsikt for de i baksetene.

Bilen har en genial løsning kalt "MegaBox" i bagasjerommet. Dette er et vanntett og dreneringsbart rom i bunn av bagasjerommet, slik at du kan legge våte støvler, dresser eller møkkete gjenstander. Bare spyl med vann når du er hjemme, og rommet er klart til neste tur. Dette byr forøvrig også på over 80 liter ekstra bagasjeromsplass.

Interiøret har fått seg et løft og byr nå på heldigitalt instrumentpanel av god kvalitet. Lett leselig og med all informasjon du trenger. Bilen har flere kjøremoduser slik at du er godt forberedt uansett hvilke kjøreforhold det er.

Bilen føles meget lettkjørt og byr på en enkel manøvrering i by og ved parkeringer. På vegen ligger bilen stabilt og godt, og føles skarp gjennom svinger. Dette er rett og slett en morsom bil å kjøre.

Med hengerfeste kan du frakte inntil 1.100 kilo.

Bilen er meget godt utstyrt med blant annet følgende utstyr:

 • Touchskjerm med navigasjon, DAB og Bluetooth
 • Seter i delskinn med røde kontrastdetaljer
 • Elektrisk bakluke
 • Nøkkelfri start og opplåsing
 • LED hovedlys
 • Panoramatak
 • Oppvarmet ratt og frontrute
 • Adaptiv cruise med laneassist
 • Blindsonevarsler
 • Parkeringassistent, parkerer bilen nærmest for deg!
 • Parkeringssensorer foran og bak
 • Ryggekamera Med mye mer!

Hjulsett: Komplette sommer- og vinterhjul følger med. Originale Ford felger på begge hjulsett. Piggfrie vinterdekk.

Førstegangsservice tas før levering,

Eierhistorikk: Bilen er disponert som demobil hos oss. Den er nå ferdig i tjeneste og står leveringsklar i vår bruktbilhall! Er du ute etter en velutstyrt og romslig crossover, gode kjøreegenskaper og med mange praktiske løsninger? Da burde du komme innom å ta en titt på denne.

Ring en av våre selgere på tlf. 62 43 26 00, eller direkte:

Bruktbilansvarlig: Magnus Weme Mob: 91649100

Mazda/Hyundai ansvarlig: Snorre Enger Mob: 41660370

Skoda ansvarlig: Andreas Holmsen Mob: 48292191

Ford ansvarlig: Stian Holen Mob: 91129496

Autorisert forhandler for Ford, Mazda, Hyundai og Skoda

Vi takserer og verdivurderer din innbytte bil når du kjøper bil av oss. (Ønsker du bare å selge din bil så kan den være av interesse for oss, ta kontakt for en prisvurdering)

Vår service/deleavdeling tilbyr:

 • Skibokser fra Packline og Thule
 • Bagasjebokser- barneseter og sikkerhetsutstyr fra BeSafe
 • Ettermontering av tilhengerfeste
 • Ettermontering av motorvarmer, DEFA,WEBASTO etc.
 • Ettermontering av navigasjonssystem,f.eks Garmin,TomTom etc.
 • Setetrekk kan bestilles,skap ditt eget skinninteriør
 • Sykkelstativ/skiholder - holder til kano/kajakk, lasteholdere m.m.

Vi tar forbehold om feil i annonsen!

Forsikring Hos oss får du noen av markedets rimeligste og mest innholdsrike forsikringsløsninger til din nye bil ! Vi har svært gode avtaler med de største aktørene innen forsikring og representerer IF, Gjensidige, Enter, Tryg og Fremtind forsikring.

Finansiering Vi samarbeider med Santander Consumer Bank og tilbyr svært konkurransedyktige renter. Vi ordner med lån på dagen og digital signering. Husk BankID!

Sulland Elverum Vi holder til på Grindalsmoen i Elverum, øst i Innlandet. Med en bruktbilhall på over 1000 kvadratmeter har vi et godt utvalg av både små og store biler. Fra Oslo Lufthavn er det cirka 10 mil, og vi bistår gjerne i organisering av din reise. Dersom du ikke ønsker å ta turen har vi god erfaring med transport av biler fra oss til ditt hjemsted.

Hjertelig velkommen til oss for en hyggelig handel!

Spesifikasjoner

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Merke Ford
Modell Puma
Variant 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line
KM-stand 6650 Km
Registrert dato 30/01/2020
Girkasse Manuell
Motorstørrelse 999
Motorkraft 155 HK
Karosseri type Combi-Coupé
CO2 utslipp 99 g/km
Farge Blå
Dører 5
Seter 5
Drivstoff Bensin/Elektrisitet
Vekt 1765 kg
Registreringsnummer HB85436
Kjøretype Forhjulsdrift
Biltype Personbil
Antall eiere 1
NB - Warranty Ny bil
NB - VIN WF02XXERK2KP28282
Referanse dd3f0119-5e86-4f0e-b3cd-e532aa448bec
NB - Payload 480

Tilbehør bil

Ford Puma 1,0 EcoBoost 155hk mHEV ST-Line

Kr 315 000

Inkl. omregistrering

Annet
Adaptiv cruisekontroll ;DAB radio;Hengerfeste;Komplett servicehistorikk;Komplette sommer- og vinterhjull;Nøkkelfri start/stopp;Ryggekamera;ABS bremser;Aluminiumsfelger;Antispinn;Appstyring;Automatisk klimaanlegg;Beltevarsler;Delte bakseter;Delvis skinnseter;Elektriske speil;Elektriske vindusheiser;Elektronisk bremsekraftfordeler;Høydejusterbare frontlys;Høydejusterbart ratt;Isofix barnesetefesting;Kjørecomputer;Klimaanlegg med flere soner;Kollisjonsputer;Lakkerte støtfangere;Lakkerte utvendige speil;Lengdejusterbart ratt;Lys assistent ( automatisk blending);Multifunksjonsratt;Navigasjonssystem;Nedfellbare bakseter;Nødbremseforsterker;Oppvarmet speil;Parkering avstandsføler bak;Parkeringssensor bak;Parkeringssensor foran;Pollenfilter;Regnsensor;Sentrallås;Stabilitetssystem antiskrens ;Startsperre;Tonede ruter;Tåkelys foran;Varme i seter

Brukte biler

Åpningstider

Man - fre: 07:30 - 16:30 (etter kl 16.30 tlf: 04512)

Lørdag: 10:00 -14:00


Regler og betingelser Datasikkerhet Ledige stillinger